Sjukt besviken

Vaknade upp och såg att det var en massa liv på fb och Twitter. Läser lite och inser att Emma (som jag skrev ett inlägg om innan, hade hemsk cancer) har ljugit om allt i 2 hela månader. Fyfan hur kan man? Hur kan man ljuga om en så pass allvarlig sjukdom som cancer? Gjorde du det för uppmärksamhet? För att få Eric att börja följa dig på Twitter? Och för att få Eric och Molly att skriva till dig? Att bli trendad worldwide? Att få så sjuk mycket uppmärksamhet som du fick? I så fall, grattis Emma. Du har lyckats med det.

Har tappat all respekt för dig. Man gör inte såhär. Låtsas i 2 månader? Skiva hundratal fb inlägg om hur dåligt man mår? Tänk de som faktiskt har cancer på riktigt och kämpar för sitt liv. Tror du Eric Saade kommer tro på något sånt här mer i framtiden? Tänk den stackars personen som inte kommer få uppmärksamheten den förtjänar? Bara för att folk ljuger om cancer? Vad säger dina föräldrar och din pojkvän? Jag vet inte vad jag skulle gjort om min dotter gjorde något sånt. Det är oförlåtligt. Till och med Erics dansare var utanför sjukhuset och skulle hälsa på dig fast sen upptäckte han att det inte fanns någon patient med det namnet.

Hoppas du inser att du gjort hundratals personer otroligt besvikna. Vad tänkte du egentligen med? Sjukt gjort och sjukt lågt. Tack och hej.
Kommentarer

Fan vad lågt av henne!! Hur fick du reda på detta?

Svar: verkligen! hon skrev det på sin twitter och facebook idag :o
LittleMissSunshiiiine


Kom ihåg


Trackback