slide show

En eftermiddag i Kristianstad

Kom hem för 1 timme sen. Har haft cp ont i huvudet hela dagen och har det fortfarande. Det suger. Så inte mått så bra men har ändå haft en trevlig i Kristianstad. Mötte upp Jessica så gick vi till Darins och fikade, pratade och skrattade. Har alltid lika kul med Jessica!

Sen gick vi till söderport för polskan. Var så kul att träffa alla igen! Mammas elever är så härliga. Träffade Allan igen som jag inte sett på väldigt länge, Kamil och så kom Patryk med. Lyssnade på redovisningar om Dubai och Aruba, så vackert, vill dit!

Nu har jag tagit 2 huvudvärkstabletter och hoppas verkligen det går över snart. Revenge ikväll!

Lite bilder från dagen. Varm choklad, cola, jag, Jessica och Kamil. Synd man inte kan skriva bildtexter under bilderna via mobilen.




Kommentarer

Hej! Vi är två tjejer som går sista året på gymnasiet och vi har som projektarbete att göra en peppningsbok för att höja unga tjejers självkänsla. Vi har därför startat en blogg där vi kommer uppdatera med inspirerande- och peppandeinlägg. Just nu har vi en enkät på vår blogg som handlar om just självkänsla och vi skulle verkligen uppskatat om du kunde svara på den då det är ett viktigt ämne som vi tar upp (och det skulle verkligen hjälpa vårt arbete!):)


Kom ihåg






Trackback