slide show

School

Bestämt mig för att inte ALLS plugga idag! Fyy vad skönt det känns :D Brukar ju ha lite svårt att släppa skolan, eftersom vi har så mycket tänker jag hela tiden på hur jag ska hinna allt. Men nu är det studiedag på måndag så då pluggar jag imorgon och på söndag, bra va?

Denna veckan var rätt jobbig i skolan, mycket att göra och lite sömn. Men vi har också haft sjukt kul! Onsdag, torsdag och fredag skrattade så mycket så jag fick ont i magen. Torsdagens religionlektion var bäst, Samir gjorde så att vi skrattade heeela tiden haha. Och sen fick Ralle och Samir för sig att plocka ut alla Majas kort från hennes väska och kasta runt de lite runt hela aulakorridoren, hahah. Sen slängde Samir min psykologibok i papperskorgen och vad tror ni inte att jag märker på bussen hem? Jo det sitter är fett stort äckligt tuggummi på mina böcker, som jag inte hade märkt. Fy fan vad äckligt.. Men sen hände det massa andra roliga saker med, åh vad jag gillar min klass.



Flygande kort på G.

Haha usch..

Samir leker nörd.

Slänger upp ett videoklipp från veckan snart med.



Kommentarer

Sv Jo det är alltid gött med sovmorgon :)

Jag var också sån när jag gick i skolan, hade skitsvårt att släppa det och pluggade i stort sett varje dag. Sen när man faktiskt tog de lugnt en dag så va det hur gött som helst!


Kom ihåg






Trackback