slide show

Melodifestivalen 2012

Finalen av Melodifestivalen idag. Hade tänkt skriva lite om alla låtarna nu, förövrigt tycker jag många är riktigt bra i år! Vem tror ni vinner ikväll?

David Lindgren "Shout it out"- Visste inte vem killen var innan mello men låten är faktiskt riktigt bra. En äkta klubb låt som är bra att dansa till. Numret är snyggt och han sjunger bra. Ingen vinnarlåt enligt mig men absolut top 5!

Thorsten Flinck & Revolutionsorkestern "Jag reser mig igen"- Pinsamt Sverige.. Finns det seriöst någon som tycker att detta är BRA? På riktigt alltså? I så fall vill jag ta ett snack med er om er musiksmak.. Ett ord; värdelöst. Han sjunger dåligt, ser läskig ut, ser ut som om han går på droger, låten suger.

Dead by April "Mystery"- Gillar inte rock men detta är rätt bra! Tror de kan bli rätt farliga ikväll. Älskar när han svarthåriga killen sjunger, han har en bra röst men inte när han andra börjar growla eller vad det heter? Då låter det heemskt. Inte riktigt ESC material här heller men relativt bra.

Lisa Miskowsky "Why start a fire"- Lisa har en jättebra röst, söt tjej och verkar vara hur trevlig som helst. Låten är jättebra och den är så mysigt på något sätt. Internationell och hoppas att den kommer få en bra placering ikväll! 3a kanske?

Top Cats "Baby doll"- Okej ju mer man lyssnar på den. Men inte alls min musiksmak. Tror den kommer hamna någonstans i mitten, är väl mest gamla som röstar på den. Men lite fart är det i den men najee ingen favorit alltså.

Loreen "Euphoria"- Vinnarlåten enligt mig, helt klart!!! Jag älskar allt med låten, den är jättebra och internationell. Jag älskar den! Loreen är favorittippad för ikväll så nu får vi inte glömma bort att ringa och rösta bara, det ska jag i alla fall helt klart göra. Hoppas hoppas på vinst, det är hon värd! Numret är enkelt men otroligt fint. Om Loreen får chansen att åka till Baku tror jag faktiskt att hon kan vinna hela ESC, så bra är den.

Ulrik Munther "Soldiers"- Gillar låten väldigt mycket. Ulrik sjunger bra, texten är fin, låten är bra, fint att han spelar gitarr själv, han är söt. Låten är också en sån som fastnar i huvudet, ja bra helt enkelt! Dock inte en vinnarlåt men 4a kanske?

Björn Ranelid ft Sara Li "Mirakel"- Alltså hallå SVERIGE?! Skämtar ni med mig eller?? Detta är det sämsta skitet jag någonsin hört. Vilka röstar egentligen på det här? Det är ju bara pinsamt pinsamt. En författare som går in och ställer sig och pratar?! Liksom seriöst, borde inte ens få ställa upp i denna tävlingen. Om det finns folk som röstar bara för att de tycker att den är kul, sluta upp med det. Genast. Om denna mot någon formodan skulle vinna skulle det varit ett stort skämt. En sista placering, det är det jag hoppas på. Värdelöst, sämst, pinsamt. Och vadå solarium? Killen är orange som en morot, not nice.

Molly Sandén "Why am I crying"- Gillar inte Molly men denna låten är bra. Tänker dock på Eric varje gång hon sjunger den. Inte en vinnarlåt, absolut inte men någonstans i mitten? Den är bra att lyssna på då och då men inte mer än så.

Danny Saucedo "Amazing"- Danny, you are amazing. Jag gillar Danny, gillar låten, numret är skitsnyggt. Ja jag gillar verkligen allt med denna låten och framträdandet. MEN Loreen ska ändå vinna. Om inte hon skulle varit med, ja då skulle Danny lätt vunnit, och det är han värd. Men sorry Danny, Loreens låt är bättre, även om du är superbra.

Tror det kommer stå mellan Loreen och Danny men jag tror ändå och hoppas att Loreen tar hem detta!
Kommentarer

Ja men du har rätt bra åsikter med ju :D

Hihi.

Taggad nu då? :)

» sanna

Haah, du hade helt rätt! Det stod ju mellan loreen & danny och hon vann!

Jag hejade på DBA haahha.. Hoppas du hade/har en fin kväll!<3


Kom ihåg


Trackback