slide show

Vårt hotellrum i Turkiet

Vårt hotellrum var så himla fint! Det var rent, fräscht, modernt och med fin havsutsikt. Städning 7 gånger i veckan så varje dag när vi kom hem från stranden var det städat och superfint, var lite synd att man smutsade ner det med sand direkt..
 
Tyckte riktigt synd om städerskorna. De städade alltid i långbyxor och skjorta och stå i hissen där det var 45 grader och sen städa alla rum i värmen, jag är inte avis. Grymma var de i alla fall.
 
Hela hotellet var förövrigt riktigt bra. Personligen kommer jag troligen aldrig mer åka till Turkiet eftersom turkarna är så jobbiga och stranden var inte så fin men OM jag mot förmodan skulle åka dit igen kommer jag absolut välja Sunprime ocean Alanya beach suites & spa och jag rekommenderar det till ALLA som ska bo i Alanya, eller ja det hade ju en åldersgräns på 16 år men det var skönt att slippa småbarn. Personalen var så himla trevliga och hjälpsamma, det låg direkt vid havet, rummen var så fina, restaurangen var mysig, frukostbuffén var riktigt god, de tog hand om stranden väl, gratis solstolar, butler på stranden som serverar drinkar mm, välkommsdrink när man kom dit, lagom stort hotell, 2 pooler, fint upplyst på kvällarna, smidig in-och utcheckning, bra läga och söta killar som jobbade i restaurangen (a)
 
Trots den olidliga värmen var killarna alltid glada och trevliga i restaurangen, man kände sig som en prinsessa som blev serverad allt man ville :)
 
Så skön säng!
 Kommentarer

Hoppas du får en bra lördag! :)
Några planer för idag?

» Lina

Härligt!

rummet ser riktigt fräscht ut! skönt med åldersgräns!! :)


Kom ihåg


Trackback