slide show

Studenten <3

Anledningen till min dåliga uppdatering idag är att jag sov till klockan 15.30, var såå trött! Jag vaknade upp med en riktigt hem migrän som håll i sig till 1 på natten.. Känner fortfarande av huvudvärken dock. Det enda jag gjort idag är sovit och vilat. Öppnade studentpresenterna nu ikväll, sjukt glad! Imorgon måste jag tacka alla.

Hade som sagt en fantastisk dag igår!! Allt (förutom vädret) var så himla perfekt. Och jag ska berätta allt för er och visa alla bilder, för jag vill kunna kolla tillbaka i bloggen om 10 år och minnas den underbara underbara dagen i detalj. Men i korta drag; chanpagnefrukost, avslutning i aulan, betyg, fotografering, avslutningsmiddag, urspring, flaket (roligast ever!), fest hemma och björket.

Idag har jag hämtat min balklänning, är riktig nöjd med den. Majas syrra har gjort ett bra jobb! Imorgon är det dags för balen, ska bli riktigt skoj att träffa folk igen, saknar ju alla underbara personer redan :( är inte lika taggad inför balen som jag var inför studenten men det kommer säkert bli väldigt trevligt.

Min mobil har btw varit otroligt konstig igår och idag, så om ni smsat mig och inte fått svar är det för att jag inte fått en massa sms, vissa kommer fram men vissa för det inte, wierd!

Nu ska jag bada och fixa lite saker inför imorgon. Hur mår ni?!
Kommentarer

Hej tjejen!vad tycker du om dagens outfit med min skinnjacka som jag sydde om till väst?Du hittar den här: http://eraey.se/2012/june/remake.html#commentKram


Kom ihåg


Trackback