Malmö --> Alanya

Började med att jag dygnade så att jag skulle hinna packa allt. Blev klar 4.00 och taxin skulle komma och hämta oss 4.20, perfect taiming. Klockan 7.05 lyfte flyget och efter 3,5 timme klev vi av i Antalya och möttes verkligen av en värmechock. Det var riktigt kvavt och varmt, gick knappt att andas. Hade varma sneackers och leggins på mig så det blev snabbt av med det.
 
Vi började prata med en mamma och dotter från Malmö, mycket trevliga! Därefter väntade 2 timmars bussresa mot Alanya. Efter att vi hade kört i typ 10 minuter började det plötsligt pipa i bussen och så stannade den. Busschauffören var fett otrevlig och han började slå på bussen och vi fattade inte vad som hände. ACen stängdes av och vi höll på att dö haha. Det var något med motorn så vi fick sitta där ett bra tag och svettas innan bussen åkte vidare.
 
Antalyas flygplats.
Några av bussarna.
Och här pajjade bussen..
Vi kom i alla fall fram till sist vid kl 16 och då drog jag och mamma oss bort till hotellet där det var svalt i receptionen tack vare ACen, såå skönt! Direkt när vi kom fram kom en jättesöt kille fram till oss och gav oss en varsin välkomsdrink. Kan vara något av det godaste jag smakat, mest i den värmen.
 
Jordgubbssmak längst ner och sen apelsin. Så god!! Han önskade oss en trevlig vistelse och sen gick vi upp till vårt rum. Gott intryck direkt från hotellets sida vilket jag tycker är viktigt.
 Kommentarer

åååh, vad härligt! jobbigt när det blir fel på bussen! kommer ihåg en gång på filippinerna, då stannade bussen på motorvägen för att den hade fått punka, så himla jobbigt, haha!

svar: alltså, varför vill ingen göra nått kul??? jag får panik! haha:(

jag var i dubai i augusti, 9-18:)


Kom ihåg


Trackback