slide show

Dubbelbokat

Började läsa Dubbelbokat i förgår och läste ut den igår. Har nog aldrig läst en bok såhär snabbt men ååh så bra den var! Jag älskar Sophie Kinsellas sätt att skriva, riktigt härliga chick-lit böcker men som ändå har en historia och inte bara är sådär meningslösa.

Ett boktips nu i sommar, läs den!

Såhär står det där bak "Vad händer när två familjer tvingas bo i samma sommarhus en hel vecka? Vilka hemligheter dyker upp och står de verkligen ut med varandra?
Chloe behöver verkligen semester. Hon är så trött på att sy bröllopsklänningar och hennes man är deprimerad efter neddragningar på företaget där han jobbar. Då erbjuder hennes rike vän Gerard att låna ut sitt sommarhus i Spanien - perfekt!
Hugh är olycklig. Hans fru ägnar sig åt shopping och renovering och han får arbeta hårt för att ha råd med allt. Han har nästan aldrig tid att umgås med sina barn och känner dem inte alls. Sådan tur att hans vän Gerard har erbjudit dem att låna ett hus i Spanien så att han kan vila ut.
Båda familjerna anländer till sommarhuset och får en chock. Gerard har dubbelbokat dem. Besvärat försöker de komma överens, men spänningarna stiger i värmeböljan. Vem får ihop det med vem och vilka har ett förflutet tillsammans?"Kommentarer
» Sara

kul med boktips :)


Kom ihåg


Trackback