slide show

Bränt mig

Idag har jag spenderat dagen med att packa upp och fixa lite andra ärenden. Är inte klar med uppackningen än, vet inte om jag orkar mer idag haha, sov bara till halv 12 så jag är fortfarande trött.
Och det gör SÅÅÅÅÅ ont där jag bränt mig. Satan i gatan alltså. Skinnet kan jag bara dra bort, så bränt är det. Ser jättefult ut tycker jag, helt rött. Samma sak hände i hela ansiktet i Turkiet men det lyckades jag på något sätt få fint med hjälp av solen. Vill sola mer så att det jämnar ut sig. Kliar som satan med :(
Har även lyckats bränna mig på örat (hur stor är chansen för det egentligen?), hårbotten och läpparna. Jag och Maja diskuterade om man verkligen kan bränna sig på läpparna innan jag åkte till Turkiet och svaret är; japp OM man kan.

Ser ni den stora röda fläcken på första bilden? Kliar sönder.. Annars är jag mycket nöjd med min bränna! Främst benen och magen är bruna, magen är riktigt brun och jag älskar det! Dock ramlar delar av skinnet av på ryggen och axlarna med. FÅR BLI BÄTTRE MED SOLFAKTOR INFÖR NÄSTA RESA.



Kommentarer

Härligt ;D
Jag åker på lördag och är så taggad :)
Hade ni fint väder hela resan? :)


Kom ihåg






Trackback