slide show

JAG VILL

Alltså jag vet inte vad det är med mig på senaste tiden men jag går runt och tänker på saker som jag vill ha/göra typ 24/7. Seriöst, tänker på resor hela tiden, vill bara iväg och göra/köpa något kul!
 
Jag vill kunna ta så många körlektioner som jag behöver utan att tänka på hur jag ska ha råd med det. Jag vill köpa min drömbil, nämligen en svart Audi A4, jag SKA ha en sån i framtiden! Jag vill kunna gå ut och shoppa och bara köpa saker utan att ens kolla på prislappen och räkna i huvudet om jag har råd med det.
 
Jag vill resa till Dubai, Cypern, Usa, Miami, Hollywood, LA och Las Vegas. Jag vill ha en utlandsresa bokad varje sommar! Jag vill ha en äkte Louis Vuitton väska, LV pasportcase, LV nyckelring, LV resväska (så snygg!!), Chanelväska och en ny rosa resväska. Jag vill ha den där svarta underbara Alexander Wang väskan.
 
Men jag vet att jag aldrig kommer att ha råd med detta. På mitt framtida läraryrke kommer jag ju inte tjäna en förmögenhet direkt, inte så framgånsrikt nej. Så frågan är; vart hittar man en miljonär? Tips någon?!
 
Drömbilen! Så sjukt fin.
Åh så fint..



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback