Underbar julafton

Lite nattfika såhär, men det är ju bara julafton 1 gång om året, right? Orkade inte äta något sött efter maten, blev så himla mätt.

Har i alla fall haft en perfekt julafton med min underbara familj. Bakat, lagat mat, lyssnat på julmusik, ätit och bara umgåtts. Har inte ätit middag med min bror på 1 helt år, vi gör liksom bara det på julafton så det var extra mysigt. Massa kärlek, värme och omtanke. Det borde alla få på julafton, alla borde ha mat på bordet och känna sig älskad av någon.

Sen vid kl 22 öppnade vi julklappar. Jag fick inte så mycket av det jag hade önskat mig men fick andra fina saker istället så jag är nöjd ändå :) förutom trisslotten som jag inte ens vann 20 kr på, hade satsat på att bli miljonär ju..

Nu är jag såå trött, så ska snart sova. Imorgon ska vi ha gäster och sen ska jag och Cassandra ut på kvällen så dagen blir allt annat än lugn.

Hoppas ni haft en underbar julafton och firat med era nära & kära, det är trots allt det julafton handlar om! Tyvärr glömmer allt för många bort det nu för tiden..
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback