Tillbakablick på år 2012!

Jag ska göra en månadsresumé av 2012 den 1a varje månad men nu tänkte jag lägga upp 1 bild från varje månad, antingen en händelse som var extrarolig eller något som helt enkelt beskriver den månaden bra.
 
Januari 2012: skaffade instagram, haha äälskar insta!
Februari 2012: Fyllde 19 och firade med ett härligt gäng!
Mars 2012: Träffade Eric Saade backstage, en av mina bästa dagar någonsin!
April 2012: Var i Prag med klassen, så kul!
Maj 2012: Åkte till Polen för att gå på bröllop och stannade där i några dagar men ville självklart vara tillbaka till studentveckan som började i början av juni.
Juni 2012: TOG STUDENTEN! LUCKIES GIRL ON THE PLANET. Världens bästa dag, kan inte beskriva lyckan, fy vad jag saknar det! Vill ta sudenten om och om igen. LOVE. Sen var jag även i Turkiet i juni vilket också var skoj.
Juli 2012: Var på Liseberg med Robin, skitkul!
Augusti 2012: Nollning i Helsingborg, så satans kul! Min grupp var verkligen bäst. Hade 2 awesome veckor med härliga människor.
September 2012: Började på universitetet. Gillar inte alls utbildningen och skolan menmen.. Var i alla fall på lärarfest och det var kul!
Oktober 2012: Pendlade en massa till Helsingborg och var i skolan nästan varje dag, annars pluggade jag mycket.. Inte så kul månad!
November 2012: Eric Saade i Helsingborg, braa kväll.
December 2012: Julafton var lika mysigt som vanligt. Och att träffa Cassandra var också underbart!
 
Allt som allt har 2012 varit ett år med både upp-och nedgångar. Vissa saker har varit riktigt riktigt bra, som tex dessa ovan. Allra bäst var studenten, fantastisk dag! Sen har det varit kul att resa, Polen 2 gånger, Prag och Turkiet. Tack vare att jag pluggar till lärare har jag fått världens bästa extrajobb, ett jobb jag älskar riktigt mycket så det är jag väldigt glad över.
 
Fast det har också hänt saker som gjort året mindre bra. Jag var sjuk i princip från december till mars, riktigt sjuk och mådde hemskt. Jag tog inte körkort som jag hade planerat, det rann ut i sanden.. Jag blev otroligt besviken på lärarutbildningen, var så glad när jag kom in men det är inte alls vad jag väntat mig tyvärr. Har haft migrän otroligt ofta under året som gått och har förlorat en vän som betydde väldigt mycket för mig och som jag trodde att jag skulle hålla ihop med för resten av livet. Jag hatar vara ovän med folk så skulle gärna blivit vänner dagen efter men det är ju inte bara upp till mig..
 
Hoppas på att 2013 kommer bli ett riktigt toppenår och hoppas att ni hänger med här i bloggen!
 
 Kommentarer

Underbart år =)))

Jag ska fira hos moster, dudå?

jaaa hoppas du får ett riktigt toppenår!! :D

» Julia

Klart jag läser bloggen 2013 har läst den i fyra år nu

Svar: vad kul! :D
LittleMissSunshiiiine

Ser ut som att du har haft ett bra år! :D beklagar att du var sjuk så länge dock, var också sjuk och hade körtelfeber hur länge som helst haha.. :(

sv. Ja. :) Vad roligt. Själv är jag sjuk och ska sitta ensam idag med min katt.

» anna

lät ändå som ett år med många fina minnen :) hoppas 2013 blir ännu bättre! :) gott nytt år!!

svar: nej, har inget från kenzas kollektion än, men går och kollar på dem när jag jobbar så ska nog köpa något när jag får min nästa lön, haha! :)

Min årsresumé kommer på nya året lite bättre :D haha

men galet år 2012 var, shit shit!

puss


Kom ihåg


Trackback