Liseberg, dag 1, del 1

Kom på att jag inte visat er bilder från våra två dagar på Liseberg i somras, det var så roliga dagar så det är absolut värt att blogga om :)
 
Det var jag, mamma, mammas kompis Kasia och hennes son Robin som åkte dit. Robin är så snäll och vi har alltid så kul tillsammans! Vi åkte bil dit och Kasia körde. Åkte vid 9 på morgonen kanske och kom dit lagom tills dess att vi kunde checka in på hotellet. Vi sov på Scandic hotell Mölndal, gör vi alltid när vi är där. Vi checkade in, frächade upp oss lite och sen möttes vi nere i receptionen, redo för en heldag på Liseberg!
 
Jag ÄLSKAR att åka karuseller, finns seriöst inget bättre haha. Så jag och Robin köpte oss ett varsitt 2-dagars åkband.
 
Första dagen var det perfekt väder, inte för varmt och inte för kallt!
Blir aldrig för gammal för slänggungorna heheh
Jukebox, love it! Mamma gillar med åka så hon hade också åkband haha men hon gillar typ bara mesiga karuseller ;) Som denna men den är kul ändå!
Jag och Robin gick runt och kollade på handavtrycken, Robins hand som är mycket större än min passade i de flesta haha. Mamma gick för att leta upp något matställe, vi var så hungriga
Kasia och Robin, underbara människor!
Vi hittade matstället vi letade efter till slut. Varma mackor och pommes, så gott! Men det var äckligt mycket folk på Liseberg överhuvudtaget tyvärr.. Kön till maten var skitlång och till alla karuseller, gosh! Tänk vad skönt det hade varit att vara på Liseberg och knappt stå i kö. Vi hann inte ens åka så mycket pga alla äckelköer, 1,5 timme till Balder liksom..
Övertalade Robin att vi skulle åka Spinrock, och han älskade den, såå himla kul. Dock var kön aslång, tror vi stod i 40-50 min och sen varar ju åkturen bara typ 1 minut, synd..
Mamma vann en stor Geisha, hon har alltid sån tur i såna här spel! Jag blev glad, woho och delade såklart med mig med Robin! När vi kom till hotellrummet delade jag och mamma upp allt godis på 2 så sprang jag till deras rum och gav dem Geisha, hihi muuums
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback