Zomig nasal

Fy vilken hemsk dag! Det var längesen jag mådde såhär dåligt. Hade migrän igårkväll, tog 2 tabletter och vaknade upp och mådde helt okej idag. Spände mig dock inför tandläkaren så när jag kom dit fick jag riktigt ont i huvudet, lampan de har på mottagningen gjorde ju inte saken bättre. Ville spy redan där, åkte hem och tog 2 tabletter och vilade, mådde lite bättre så åkte med mamma till jobbet i Kstad. Redan på vägen dit fick jag hemsk migrän igen som bara blev värre och värre. Åt ingenting mellan 10-17 heller så mådde verkligen skit. Sen fick vi åka in till stan för att äta något för jag trodde jag skulle svimma.

Men sen på vägen hem, fyfan! Dunkade migrän, ljus, doft och ljudkänslig, riktigt hemskt illamående, kändes som om jag skulle spy vilken sekund som helst. Jag orkar inte med min migrän mer! Det är riktigt jobbigt och folk som inte lider av migrän fattar inte hur fruktansvärt det är. Man kan inte göra något, jag mår så dåligt då så jag är helt borta. Tabletterna hjälper inte mot de allra värsta attackerna längre. Så vi fick stanna i Vinslöv och mamma sprang in på Apoteket, vad skulle jag göra utan henne? Hon kom ut med speciell nässpray mot migrän. Så sjukt äckligt dyr!! 209 kr för 2 doser, det räcker alltså till 2 migränanfall, sjukt. Har dock hört att de smakar riktigt illa, tog de så fort jag kom hem och gjorde misstaget att lägga mig ner, dumt !! För då är det ju klart att det åker ner i halsen. Det var det äckligaste jag någonsin smakat! Det brände i halsen som bara den och sååå hemsk smak, ville bara spyyyy. Men oj oj vad de hjälpte! Underbar uppfinning, absolut värt att använda de trots den grymt äckliga smaken. Trodde inget skulle hjälpa mot min migrän idag, måste få utskrivet recept på dessa för då är de billigare. Har fortfarande lite ont men så mycket bättre.

Ja där har ni min dåliga dag, tjoho! Ingen läkare tar mitt problem seriöst och ingen vet vad det beror på. Jag vet dock att jag reagerar riktigt mycket när vädret ändrar sig, när det regnar, båser etc. Då mår jag skit!
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback