Strömavbrott..

Dagen i Helsingborg var bra, förutom ösregnet.. Men berättar mer imorgon och visar er lite bilder.
 
Kvällen blev inte riktigt lika bra. Som jag skrev innan såg jag fram emot en god middag och halv åtta hos mig, Dixie och Hollywoodfruar, har längtat efter främst Dixie i 1 vecka nu!! Så kommer vi innanför dörren och då säger grannen till oss att strömmen har gått. Wtf liksom? Det blåste inte ens, hur kan strömmen gå då? Jaja halv åtta hos mig kan jag väl missa tänkte jag, men den måste ju komma tillbaka snart. SVAR NEJ tydligen inte. Kunde alltså inte se något av det. Satt hungrig som en häst, kunde inte äta något varm ju. Man känner verkligen hur beroende man är av strömmen, hur klarade sig folk innan?! Varken vara inne på datorn, laga mat, läsa osv. Mobilen laddades ur på väg hem på bussen så kände mig som en total grottmänniska, japp. Kom på att man kan ladda mobilen genom datorn typ 1 timme senare men det tar ju 166288 timmar att ladda 1% så det vart ju inte så lyckat.
 
Har varit irriterad hela kvällen över dumma strömavbrottet som förstörde min perfekta filmkväll:( Hatar att se fram emot saker som sedan inte blir av, det är verkligen en av de värsta sakerna jag vet! Typ när folk ändrar planer eller när något sånt här händer.
 

Typ 3-4 år gammal bild men orkar verkligen inte föra över bilderna från idag på datorn just nu. Är galet grymt trött. Ska ta min spruta nu och sen sova. Imorgon ska nollorna till Danmark och festa med pga att bussarna går cptider kan jag inte följa med. Ska dock bli skönt att ta det luuugnt.
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback