Skavlan möter Justin Bieber

Kollade i TV tidningen igår och såg att Skavlan möter Justin Bieber skulle vara på 1an idag. Tja varför inte se det tänkte jag. Såg ni det btw? Vilken bra intervju det var!!
 
Jag har aldrig varit något fan av Justin, visst några bra låter hade han väl gjort men inte mer än så. Men vad har hänt med killen?! För fyy vad bra han blivit! Hans röst är ju helt underbar och snygg har han med blivit! Och hans nya låter på albumet Believe, bra bra bra. Han kom med riktigt bra svar under intervjun, bjöd på sig själv och han verkar ju vara en riktigt härlig person! Riktigt imponerad faktiskt. Sedan hans nya album kom ut har jag drogat det mycket, fantastiska låtar.
 
Men what´s up med alla fans som bölar ihjäl sig när de kollar på hans konseter? Njut istället!
 
Vadå snygg??
 
Här; http://www.svtplay.se/video/251970/skavlan-moter-justin-bieber kan ni se hela programmet, MAJA KOLLA PÅ DET! Och jag tycker alla ska ge en chans, om ni gillar Bieber eller inte, kolla på det ändå. Gillar artister med fötterna på jorden och Justin är en av de. Go boy!
 
Och in på spotify och lyssna på Believe, Be alright och Fall och njut.
Och nej jag har inte blivit något Justin fan och ja jag älskar fortfarande Saade mest :)Kommentarer

Heja Saade, han vann ju massa priser på en gala i Polen igår, såg du det? =D
Kul kul.

Jag tycker man kan avstå från den bit som är när man kastar ägg och sånt på varann och i håret. Såg det på stan i fredags.. fy säger jag bara.. :(


Kom ihåg


Trackback