Nollningen, dag 1

Trött tjej här ja!
 
Var så nervös när jag satte mig på bussen mot Helsingborg där det var satans kallt btw. Efter 1 timme och 10 min var jag framme och kunde inte hitta Anna-Maria först men sen fick jag reda på att hon väntade vid seven eleven. Visste ju inte riktigt hur hon såg ut men helt plötsligt kom någon fram och kramade mig och yes det var hon haha. Hon stod med en kille hon träffade på tåget och kände lite halv sen inann och det visade sig att han också ska plugga på campus. Jag säger bara WOW SNYGG KILLE!! Det var ju en perfekt start på dagen hehe.. Nej men seriöst, modell-kille verkligen. Grymt snygg! Och så himla trevlig. Anna-Maria är också riktigt snäll och rolig, hade så kul med henne. Vi visste inte hur man hittade till Villan men killen (han sa sitt namn men jag kommer verkligen inte ihåg det, blev helt blown away av hans snygghet hehe.. han visste i alla fall vägen och vi bara "kan man verkligen lita på dig?" haha ja men det kunde vi. Han ska tyvärr inte plugga lärare dock. Vi kom fram till typ världens längsta kö, himlen var helt klarblå, det var riktigt varmt och dj:en dunkade house musik över halva Helsingborg från taket. Stämningen var på topp och vi var taggade!
 
Jag, Anna-Maria och killen ställde oss i kön och stod där närmare 1 timme. Inte mig emot höhö. Vi pratade om en massa, tåls att upprepa; så trevliga och sociala! När vi kom fram till inskrivningen visade det sig att ingen av oss hamnade i samma grupp, yes det suger!! Blev tvungen att ta farväl av dem (haha låter som om någon dog men så illa var det ju inte, vi kommer ju ses i skolan) och jag gick till min grupp. Ska jag vara ärlig är den fett tråkig.. Inga roliga människor, mest tjejer och de 4 killarna som är med är ju inte roliga direkt. Fattar inte riktigt varför de blandar grupperna när det är meningen att man ska lära känna varandra? Då borde man ju vara i en grupp med sin framtida klass? Aja gruppen är väl helt okej, kanske blir bättre senare i veckan, hoppas i alla fall på det! Vi stod först i parken i 1 timme, taggade lite sen drog vi till campus på tipsrunda och sånt och sen drog vi till stationen och åt. På kvällen skulle vi träffas igen för pubrunda men eftersom jag hade ont i huvudet plus att jag inte dricker kände det inte lönt så jag tog bussen hem. Men imorgon är jag på det igen! Så idag gjorde vi ju inte så mycket, kan ju därför inte säga att det var superkul men förhoppningsvis blir det roligare när aktiviteterna väl är igång på riktigt. Synd att jag inte får uppleva det med Anna-Maria och killen bara :( Alltid roligare om man är med någon man trivs med. Men gruppen är snäll! Pratade nästan med alla idag i alla fall. Blir nog bättre när vi lär känna varandra mer.
 
Den lååånga kön
Medan vi stod och väntade
Och här har ni bild på snygga killen!
 



Kommentarer

Lite Saade över killen? :D

Ja sånt är jobbigt, visst jag kan följa med och ta en eller två cider.. men inte mer.. jobbigt när folk ska hälla i sig för mycket ju..
Var det någon som sa något när du stack?:)

Tack så mkt
Gud va kul för dig

Åh shit! :D han såg väldigt snygg ut faktiskt! *_*

spannande med ny skola och allt! LYCKA TILL!!!!:D och looking good den dar snygg-killen;) och btw shit vad kul med nollning, avis chica har!

svar> vet inte om jag har svarat eller inte, hur som helst kopte jag mitt rosa iphoneskal i london!

joooo, var jatteforkyld i thailand i vintras ocksa, always so lucky, wohooo! hahaha:(


Kom ihåg






Trackback