Järnbrist

Inte känt av några biverkningar alls av livmoderhalscancer sprutan, skönt! Var dock hos läkaren i över 2 timmar! Fattar ni? 2 timmar!! Väntade först så sjukt länge och sedan pratade och pratade han och jag som får rejäl panik när jag befinner mig på ett sjukhus, vill bara springa där ifrån.. Vi pratade en massa, han gav mig tips och råd, måste börja ta blodsocker oftare men det är ju såå drygt. Fick också reda på provsvaren och jag har tydligen järnbrist.. Det var ju inte så bra! Så måste börja ta tabletter med järn, har även köpt lite mat som innhåller järn, bla banan som jag hatar! Därför har jag känt av en konstig känsla i mina ben på sistonde, rastlösa ben kallas det för och hör tydligen ihop med järnbrist. Hade även en förhöjd sänka, hmm är ju inte sjuk.
 
Någon av er som har eller har haft järnbrist? Är tabletterna stora? Har ju såna problem med att svälja tabletter :(Imorgon ska jag till tandläkaren och sen är alla läkarbesök och liknande avklarade, thank God!
 
Annars då? Var med mamma på några skolor idag när hon skulle ta scheman. Åh vad jag längtar till min framtida arbestsplats! Det ska bli så himla roligt att jobba som lärare. Litteraturlistan ser dock inte lika rolig ut, framför allt inte 2 delkurser som har med olika epoker att göra, och typ gamla författare och liknande. Även litteraturhistoria, fy vad tråk! Snart back to school, pallar inte! Livet är väl inte det roligaste just nu och denna sommaren har väl inte varit så jättelyckad, vet inte riktigt varför men den har inte varit bra helt enkelt. Kommer ihåg när jag och Maja sa "år 2012 kommer bli det bästa i våra liv" på nyår när klockan hade slagit 12, riktigt så blev det väl inte. Har ni haft ett bra år? 2012 har inte varit så bra för min del, inget har gått riktigt som jag vill och inget har känts så kul som jag hade hoppats på. Får hoppas på att 2013 blir ett bättre år.
 
Satan vad tråkigt det låter.
 
Okej glöm det där jag sa att jag mår toppen efter sprutan. mår riktigt dåligt nu. Ont i huvudet, huvudet, illamående, vill bara spy. FML.Kommentarer

Jag hade jättesvårt för att svälja tabletter förut men en gång kastade jag i mig en Mentos som råkade fara rätt ner i halsen och sen dess kan jag svälja. Nu har jag inga som helst problem med det längre :)


Kom ihåg


Trackback