Gymnasiet, bästa tiden i mitt liv! ♥

Ni som börjar gymnasiet imorgon, oroa er inte! Förhoppningsvis hamnar ni i en lika underbar klass som jag gjorde och de 3 åren kommer bli de bästa i era liv. Vad jag önskar att jag också var tillbaka på Linnéskolan imorgon. Gå i de där korridorerna man gått i hundratals gånger, sätta på låset på ett nytt grönt skåp och sedan fylla det med böckerna. Gå ner till C1 och ha svenska, sitta ute på bänkarna på rasterna och sola. Fika i kafeterian. Jag vill inte börja på universitetet! Jag vill bara tillbaka till trygga Linnéskolan, och stanna där för alltid.. Älskade verkligen gymnasiet och de 3 åren gick snabbt, alldeles alldeles för snabbt.
 
Här är några blandade bilder från 2009-2012, MINNEN!! ♥
 
Blandade bilder, allt från naturkunskapslektionen i ettan till Finjasjön i trean.
 
Studenten var den bästa dagen i mitt liv men jag är så glad att jag fått spendera mina 3 år på gymnasiet med dessa fina männskor, jag minns tillbaka på tiden med ett stort leende på läpparna. Visst har det varit jobbigt med plugg upp över öronen 24/7 men vi satt ju alla i samma båt.
 
Kommer ni ihåg naturkunskapslektionerna i ettan som vi alla typ ville dö på haha? Och när vi satt i korridorent och gjorde alla instuderingsfrågorna om nk inför proven? Och alla jobbiga mattelektioner där vissa av oss satt som stora frågestecken och fattade 0 (jag var en av de haha). McDonalds när någon hade fått körkort, sitta bakom skolan, sola och prata. Alla sjuka raster och alla gånger lektionerna spårade ut rejält. Och vem minns inte när Samir körde Grease under historia lektionen och sprang rakt in i väggen? HAHAH. Eller Magle våtmark i ettan när vi skulle plocka blommor och stanna varje minut för att Ole skulle berätta något om fåglar eller gräs. Alla timmarna vi spenderade i elevrådsrummet och linnews. Studentfesterna och inte minst, förfesterna. Samhällslektionerna och religionlektionerna med kära Britta. Bussresan till Skåneresan och Stockholmresan, när alla satt och sjöng. Middagarna på infinity för att fira att sommarlovet var här. När alla i klassen satt vid det runda bordet och pratade och skrattade innan samhällslektionerna på onsdagarna och fredagarna. Och vem minns inte när Samir och Putte gick vilse i skogen på Skåneresan och läraren inte ville vänta på dem men jag ringde och ringde för vi kunde ju inte gå utan dem. Alla spanska lektioner som även de spårade ut. Rasterna var nog det bästa av allt, helt sjuka minnen från vissa raster. Bara sånt där som s3shb kunde göra!
 
Jag har många bilder från Stockholm och Prag ni inte sett än, de kommer nångång. Lovar.
 
Jag skulle kunna fortsätta i evigheter med allt vi varit med om men det skulle nog ha blivit en hel roman. Vet inte riktigt vart jag vill komma med detta inlägget men kanske att jag kommer sakna det så fruktansvärtgalethemskt mycket? Men minnena kommer alltid att finnas kvar, underbara sp1b, s2shb och s3shb. Tack för allt ♥Kommentarer
» Fanny

Sv: Tack så mycket! :)

» julia

snygga bilder

Svar: tack :)
LittleMissSunshiiiine

» Malin

Jag började gymnasiet idag, sjukt nervöst och förvirrande med allt nytt. Men jag hoppas att mina 3 år på gymnasiet blir lika bra som dina!


Kom ihåg


Trackback