Grill hos Klaudia

I lördags var vi på grill hos saknade, underbara, älskade Klaudia! Hon hade fixat allt så himla fint och maten var så god! Första gången jag är i deras hus, Emil är sjukt duktig på att fixa och renovera. De bor en lite innan Bromölla så är en bit dit. Jag och Klaudia pratade en massa gamla minnen, haha kommer ihåg för typ 5 år sedan när hon skjutsade runt mig på sin moppe, när vi hängde i Bjärnum, åt chips, gick rundor och pratade skit. När vi var små så ritade vi Bamse teckningar i vardagsrummet och 1 gång hände något som Klaudia påminde mig om nu när vi var hos henne, HAHAHA hade verkligen inget minne av det men oj vad vi skrattade. Vad det var ska vi nog inte ta upp här ;p
 
Tack för en superbra dag! ♥
 
Ready to go
Så fint dukat
Vardagsrummet. Emil och Semir
Åh bröllopsbilderna, kommer ihåg hur lyckliga de var! (Och fortfarande är)
Klaudia
Vi åt grillat, min favorit!
Klaudia hade även bakat
Violetta, Emil och Semir
Klaudia och jag
Som jag saknat dig, måste träffas oftare!
Klaudia fick typ världens finaste ögonfransar utav denna mascara, från Sephora tydligen. Måste köpa när jag är i Polen.
Klaudia och Semir
Haha sött!Kommentarer

Du kanske borde äta lite mindre o mer nyttigt? Du kanske inte har problem med hälsan nu men senare i framtiden så kommer du få svåra sjukdomar? och man vill väll inte dö på grund av fetma? Du är ju lite överviktig ser man ju men försök o ta stop på det! för du är verkligen vacker!

Svar: Fattar inte varför folk nu för tiden ska ha åsikter om allt och alla och lägga sig i andra människors liv! För det första, vad vet du om mina matvanor? Inte ett skit! Jag trivs bra med mig själv och kommer verkligen inte ändra på mig bara för att DU, anonym med skriver en sån här meningslös kommentar. Passar det inte så läs inte min blogg, så slipper du se mina bilder. Håll dina åsikter för dig själv, bara onödigt att skriva något sånt här ju..! Varför liksom??
LittleMissSunshiiiine

Härliga bilder! =)


Kom ihåg


Trackback