slide show

Renata Chlumska- en känd äventyrare

Har haft en bra dag i skolan. Började med historia, lite segt men ja. Sen historia och sen håla. Haha vi hade lite kul på rasten, tycker dock synd om Cilla som fick två tidningar i huvudet av Samir och Tobbe ett x antal gånger haha ;)

Fick sedan religionproven, MVG- fick jag. Inte riktigt nöjd! Dock tror jag inte det var någon i hela klassen som fick MVG men jag hade gärna velat ha det.. Men det är bara att satsa lite mer till nästa prov.

12.30 var det som sagt föreläsning. Äventyraren Renata Chlumska och jag måste säga att den var väldigt intressant. Första svenska kvinnan som bestigit toppen av Mount Everest, hon har cyklat och paddlat runt stora delar av USA, en resa som tog cirka 460 dagar! Paddlade helt ensam genom Stilla Havet, ehh vadå läskigt?! Sen cyklade hon med en 100 kg tung kanot, okej jag skulle nog inte ens klara 5 meter. Härnäst blir hon den första svenska kvinnan som ska åka till rymden. Vadå coolt CV? Hon berättade om sina äventyr, visade bilder och lite klipp. Hon sa att alla klarar av att uppnå sina mål om man verkligen kämpar och vill. Bra det tycker jag! Nej men i helhet var det en väldigt intressant föreläsning.


Ett klipp med Renata.



Kommentarer

André kommer ju att gå långt? =D

» caiza

sv: tack! :)

Coolt med föreläsning av henne ;)

Hon är en modig tjej? ;)

» Sara

Bra med MVG ju :):)


Kom ihåg






Trackback