slide show

POLEN!

Heej alla :D

Nu befinner jag mig i Polen, vi kom sent i lordags. I sondags akte vi och shoppade till Geant nagra timmar, vi borjade lite lugnt sadar. Igar blev det ett annat shoppingcenter, har redan hittat lite fint faktiskt. Joo mamma kallar mig shopaholic.

Idag tog vi bilen och korde till Mielno, typ 200 km men det gick ratt snabbt. Mammas bastis driver ett hotell har vid havet sa har ska vi vara till mandag. Hon har dator = en lycklig Caroline Antligen dator haha..

Det ar ratt varmt har idag men det ska bli riktigt fint vader fran och med imorgon. Jag kan blogga harifran pa kvallarna lite, awesome! Nu sitter mamma och pratar tjejsnack med Malgosia, kan ju tanka mig att man har mycket att ta igen som bastisar efter ett helt ar ifran varandra ;) Snart ska jag och mamma ga ner till en restaurang inte langt ifran och ata middag. Sen ikvall ska vi ut pa stan. Mielno ar ett turiststalle, sa det kanns som solsemester haha, ni vet marknader, mat overallt, sma affarer, musik osv. Det ar for sent att ga till havet idag men fran och med imorgon steker vi :D

 
Bild fran google men sahar ser det i alla fall ut har.

Vi hors senare, puss puss!



Kommentarer
» sarah

hälig bild gumman =)

trevligt med resa :)

» Sara

Hoppas du har det kul :)

vilken fin bild, verkar härligt där!

ha så kul i polen, shoppa loss lite haha :D

» TONA

å vilken härlig bild!


Kom ihåg






Trackback