slide show

Mitt nya jag

Efter att jag läst ut det är så logiskt alla fattar utom du så började jag på en ny bok nämligen mitt nya jag. Jag älskar att läsa när jag väl hittar en bra bok & när jag har tid, vilket är likamed 0 när det är skola så därför är det så skönt med lov, för då har man tid till allt.

Åter till boken, den är superbra! Skriven av Sophie Kinsella, ni vet hon som skriver Shopaholic böckerna, jag älskar hennes sätt att skriva.


Har typ 50 sidor kvar, vill helst läsa ut den idag ;)

Såhär står det på baksidan;
Tänk om du vaknade upp en morgon och hela ditt liv var perfekt..
Lexi vaknar upp på sjukhuset efter en bilolycka. Hon tror att året är 2004 och att hon är 25 år gammal med sneda tänder och ett katastrolfalt kärleksliv. Men egentligen är det år 2007. Hennes tänder är raka, hon är chef på avdelningen hon tidigare arbetade på- och hon är gift med en snygg miljonär. Vad har hon gjort för att få alla sina drömmar att gå i uppfyllelse?

När hon lär sig mer om sitt nya, perfekta liv, upptäcker hon mindre smickrande saker om sig själv. Som att alla hennes tidigare vänner hatar henne ich att hon har många hemligheter. Vad har hon råkat ut för? Kommer hon någonsin komma ihåg vad hon gjort? Och vad kommer att hända om hon verkligen gör det?

Mitt tips till er: LÄS DEN :)



Kommentarer

gud va fin blogg du har. :D

kolla gärna in på min blogg och försök och följ den. du kan ju också kolla in på veckans blogg och se ifall du vill vara med.

ha de bra ! :)

» Kajsa

sv: Ja, det var jättekul med tjejmiddag. :)

Boken lät riktigt spännande, nu har du gett mig en hel del bra boktips hörredu! ;) Handlingen liknar en film jag har sett förresten. :)

Bra boktips :)



Haft en bra måndag? :P

hejsan allt bra idag ?? :)

då äre bara att läsa läsa läsa då ;D

» Sara

Jag älskar också att läsa :)

sv: vilket fint! :)

» Sevil

haha exakt! :D

tack!


Kom ihåg






Trackback