Seriöst, gör bedövningen hos tandläkaren ont?

Jag är så jäkla rädd för tandläkaren ! Och imorgon ska jag dit 15.20 och borra hål. Jag skulle egentligen gjort det för typ 6 månader sen men jag har avbokat tiden varje gång för jag varit så rädd.. Vet dock att det bara blir sämre ju. Jag tror jag har mer än 1 också, det känns som det !

Ska ta bedövning för första gången. Är så himla rädd. En fråga till er som borrat; gör det ont att ta bedövning? Är sprutan lång? Känns det när de borrar sen? Är det obehagligt efteråt?

AHH JAG VILL INTE! Får man ta självmord eller något sånt? Kommer ju bli en bra natt det här, inte tänka på något annat!


Huh!

Tandläkaren är nog det värsta som finns, kan inte komma på något värre ställe att vara på faktiskt. Mår dåligt så fort jag kliver in där..Kommentarer

lycka till och hoppas att det går bra! det är inte så farligt som man tror:) jag har dragit ut tänder m.m. och det enda som känns är bedövningssprutan, men den gör inte superont! sen känns inget mer, men man hör ljud, menmen:) efteråt är munnen bedövad så läpparna har ingen känsel och det känns lite knas, men är absolut ofarligt:Dsvar: tack:)

Japp jag har studioversionen av popular :P

Vill du ha, säg till? :PHade det superbra på kryssningen :)

» Sara

Jag har borrat en gång, och då fick man först en bedövningstuss innan de skulle ge den riktiga bedövningssprutan, så det kändes ingenting :) Själva borrningen kändes inte heller, så du ska nog se att det går bra :)

Oj, tandläkaren... Lycka till! Det kommer gå bra, även om man alltid är rädd!

Nej, det gör inte ont :)

Tack vännen =)

Hade det supermys!Nej det gör inte ont att ta bedövning, det svullnar bara upp lite och känns inte alls att man borrar.

Det kommer att gå så bra imorn :)

har du sett filmen tangled isåna fall är den bra :)?

» MEREI

- JAAAAAAAAAAAAAAA!

Nej bedövning gör alls inte ont, i alla fall för mig, vet inte hur det känns för dig nu, men, de tar sprutan på tandköttet eller längst in där vart du ska bedövas,

Sprutan är ungefär som en hand ;) haha, klart det är obehagligt sen, det kommer kännas som att du har en boll i munnen ungefär fast du inte har det, och att du har det så stort innuti då det forsätter att läka :)

hhahaha, där fick du allt du ville reda på :) kramar

Jag lovar att det kommer att gå superbra!!

Ingenting att oroa dig för!

- MHM!

- <3

» .

alltså jag har lagat hål flera gånger .

men jag är så rädd för tandläkaren och sprutan så jag åker till linköping varje gång för att inte få spruta.

svar till anonym: oj! på vilket sett lagar de hål där? bedövning utan spruta? :o

Jag ska borra på Onsdag och är också sjukt nervös.. men hur gick det för dig? Var det så farligt som du trodde att det skulle vara?Tacksam för svar! :)

Jag ska laga ett hål nu på Onsdag och jag är sjukt nervös jag med.. men hur gick det för dig? Var det så farligt som du trodde att det skulle vara?


Kom ihåg


Trackback