slide show

Livet är jobbigt nu

Ahh, fy vilken jobbig dag! Nu har jag äntligen fått typ en minut över till att logga in på datorn. Skolan var väl helt okej idag. Historia provet gick okej, dock var det helt cp! Ett G blir det minst, kanske vg? Engelska provet var svåårt, får se hur det gick där.

Fick tillbaka mitt geografi prov, MVG hell yeah! Det där kändes skönt. På engelska uppsatsen fick jag vg+, varför kan jag aldrig sätta ett mvg på den?

På mattestugan räknade jag på lite, ligger dock fortfarande låångt bak. Samir bjöd på chips, mihi :) Trevligt! Blev väl mer snack med Samir & Maja än det blev matte, eheh oj. Nu ikväll har jag pluggat språkhistoria i 3 timmar. Kan jag det? Ehm neeej. Får plugga satan på det imorgon.

Imorgon ska jag till diabetesläkaren i Kristianstad, buhu jag vill INTE. Rädda mig?! Det är sista gången jag är där i alla fall, för sen är jag ju 18 och då får man inte vara på barnavdelningen mer. Ska i alla fall va i skolan i några timmar innan jag och mamma åker till Kstad. Måste plugga språkhistoria på väg till Kstad med. Usch jag orkar verkligen inte med skolan!

Fick reda på att geografiarbetet ska vara inlämnat och klart på MÅNDAG :O omg säger jag bara, vi har inte ens börjat? Paaaanik. Hejdå helgen. Kill me.

Imorgon blir det alltså inte heller bra uppdatering här i bloggen. Alltså skolan, diabetesläkaren i Kstad, stan i Kstad lite? och sen hem och plugga till svenska provet. Tid till bloggen där? Nooope.

Ha det fint och tänk på mig imorgon när jag är hos läkaren? Puss ♥


Sommarbild hejhej!

Btw så har jag sjuukt ont i mitt ben, känns precis som växtvärk och det vet ni hur ont det gör? Ajjj. Det är pga detta dumma vädret, blåser ju som satan. Huh, vill krypa ner under täcket nu. Försvinn ont, försvinn?!



Kommentarer
» anna

hoppas det går bra hos läkaren :)

Grattis till MVG:t <3

härlig bild :D

» Sadia

hoppas det går bra hos läkaren :)

Lycka till hos läkaren gumman! Vad fin bild på dig också. :)

Tatueringen är uppe! Vad tycks?:D

» sarah

fin bild på dig =)


Kom ihåg






Trackback