Lite internationell ekonomi på detta va?

Matten gick som den gick va.. För det första hittar jag inte min mattebok, var har den tagit vägen?! Hoppas den ligger i skåpet. Jag och Maja pluggade matte i drygt 5 timmar, fy! Jag kan dock fortfarande inte ett skit? Så himla svåra saker, man bara whaat? Hoppas dock att lite på geometrikapitlet sitter. Imorgon ska vi plugga satan igen, sista chansen att få hjälp då.

Annars så skrattade jag, Maja och Pernille halvt ihjäl oss. Det var en liten unge i fönstret mittemot som stod och stirrade på oss runt en timme, och då menar jag verkligen stirrade på oss. Vi bara, vafan?! Så hoppade hon runt och en massa sånt. Till slut tog Maja ett papper och skrev ett stort HEJ och en smilie och så satte vi upp det på fönstret. Då gjorde hon ett tecken mot oss att vi var helt dumma i huvudet och sen "halshögg" hon sig själv hela tiden? Och det var alltså till oss. Sen räckte hon fuck you. Hahah hon kan inte ha varit speciellt normal? Sen tog hon en kikare och kollade på oss, läskig tjej.se. Efter det hämtade hon förstärkning så satt hon och en liten kille och fortsatte. Sen gick hon ut och ställde sig typ under deras balkong, vi blev typ rädda? Men vi skrattade så att vi grät, undra om hon kommer hålla på imorgon med?

Nu blir det att plugga lite internationell ekonomi/globalisering till klockan 1 va.. Mååste plugga in lite. Den här helgen har varit sämsta ever.
Hela fredagen- geografiarbete
lördag- samhälle hela dagen
söndag- matte drygt 5 timmar. Yeah.

Lär ju bli dålig uppdatering här enda tills torsdagkväll. :(


Har så himla mycket att blogga om men tiden räcker inte till? Ska ta igen det på lovet :)Kommentarer
» Sara

Hihi vi var bara vid stranden två dagar på resan, shoppade resten, haha :D

Ännu ett skal på bilden :)?

Haha.Hoppas allt pluggande gått någorlunda..Ja den var god den ;)

vad jobbigt!!! läser du matte b? söt bild!:)

dagens länkar finns nu uppe på bloggen:D anmäl dig gärna igen<3

http://liborius.blogg.se/2011/february/dagens-lank-tavling-3.html#comment

håller med dig, för lite tid helt enkelt!

kram :)

haha :D

» sarah

coolt att du kan byta skal i bland =)

hur är dte


Kom ihåg


Trackback