Hemma efter en heldag på entré

Kom hem för en halvtimme sen, gissa om jag är trött?! Jag och mamma tog tåget klockan 9.50 imorse och kom hem vid 21 på kvällen. Varför blir det alltid så om vi åker iväg haha? Kanske för att det typ är omöjligt att få ut mig ur ett shoppingcenter?

Har riktigt ont i fötterna nu, var skönt att sätta sig på (i?) soffan nu ;) Dagen har i alla fall varit awesome! Vi gick runder i affärer i cirka 7 timmar, jag hittade faktiskt en massa snyggt! Sen åt vi lunch, jag åt nog världens godaste mat. Innan vi skulle åka hem tog vi en fika, så gott det med!

Jag ska visa allt jag köpt här i bloggen. Men kan ju säga att jag hittade 3 par skor, 3 ringar, en skjorta, 3 tröjor, iphone skal, en sak man sätter på väskan, solbrillor och några små saker på lagerhus. Låter bra va? :D Dock är några av dessa saker fördelsedagspresenter till mig, som mamma betalde och jag ska få på lördag. Perfekt, då vet jag att jag kommer få sånt jag verkligen gillar.

Ska lägga in lite bilder från mobilen nu, kommer snart ♥Kommentarer
» Sara

Gud vad kul med en heldag shopping :D

Nu är vinnaren av örhängena utsedd. Gå in i bloggen och kolla om det var du som vann och följ i så fall instruktionen i inlägget :) Kul att du deltog, det kommer fler tävlingar framöver!


Kom ihåg


Trackback