Caroline är rätt trött på skolan

Usch så trött jag är! Skolan idag började med matte, genomgång inför provet. Sen spanska, engelska, geografi och sedan avslutades dagen med samhälleprovet. Det gick hur bra som helst! :D Länge sedan ett prov gått såå bra, tror och hoppas verkligen på att det blir ett MVG! Var en fråga jag inte kunde, sen vet jag inte hur mycket poäng jag får på sista men annars kändes det awesome.

Geografiarbete, check.
Samhälls prov, check.

Nu återstår matteprovet på torsdag (som jag förmodligen kommer få ig på, fy vad jag hatar matte) och ett arbete i socialkunskap. Stå ut Caroline, stå ut.

Jag måste plugga matte men orkar inte. Ska ta ett varmt bad nu, så att jag blir lite piggare. Och sen tar jag tag i matten i 2 timmar. Sen sooova. Vi hörs imorgon va? Mjo :)


Någon som vill bränna upp boken åt mig eller så?

Detta är helt OMÖJLIGT. Man bara whaat? Kommer aldrig att lära mig det här, bara att inse :)

Den här är ju också helt cp. Buhu :(Kommentarer
» Sara

Förstår om du är skoltrött så mycket som du har hela tiden :/Jaa, jag har börjat ta kort på det jag har köpt idag, så börjar nog lägga ut imorgon :D

Jättefin blogg! :)Kolla gärna in min blogg :)

skönt att sammhällen gick bra! jag fick ig på mitt förra matteprov, fyfan vad jag hatar det!!!svar: yes, jag läser också mardröms matte b, HATAR den!!!

Det där har jag kunnat som ett rinnande vatten.. nu måste jag sätta mig in i det för att förstå sammanhanget :)Det var ett fint skal :DHur är det annars med dig dessa dagar? :)

dagens länkar finns nu uppe:D anmäl dig gärna igen<3

http://liborius.blogg.se/2011/february/dagens-lank-tavling-5.html#comment

jätte fin blogg !

gå gärna med i min veckans blogg :)

Gomorron

Hoppas du ej blev ett russin när du bada. Lycka till med matten, håller tummarna

åh, jobbigt med plugg :(

jag har lov :D

hihi var glad att du inte har matte D :) ska gå upp tidigt imorgon för att skypa med pappa som måste hjälpa mig med matteplugg, wiiiehie.. nej men som tur är har ju jag lätt för det men hälften av klassen fattar verkligen inte nått :(Sv: åh sånna vårkappor är så snygga, vill kunna ha på mig dem nuuuu :D älskar vårkläder! Kramis!


Kom ihåg


Trackback