Resultat

Remember nationella i svenskan B som vi gjorde för ett litet tag sen, både uppsats och tal? Fick tillbaka det innan lovet och kunde inte bli gladare. Måste säga att jag är stolt över mig själv för mina fina resultat, för som jag satt och kämpade med det där tråkiga talet i timmar..

Man kunde få 10 som högst, alltså det starkaste MVGet och 1 som lägst. På talet fick jag 9 och på uppsatsen 10(!!), enda personen i 3 klasser som fick en 10a på uppsatsen, happy girl. För att få MVG skulle man inte alls ha någa fel, och det verkar ju som ett omöjligt krav?! Men jag hade inte ett enda fel på min uppsats, åhh.

Fast sen säger min svenska lärare att det inte är säkert att jag får MVG i svB?! FML om jag inte får det alltså, snälla, snälla, snälla. Blev i alla fall MVG i både psykologi A och religion A som tog slut nu, känns mycket skönt.

Mamma var så stolt över mig så när jag kom hem väntade en liten present. En av de finaste Thomas Sabo berlockerna jag har! TACK.

Kommentarer
» neli

tack snälla du hihi. åh vilken fin berlock =)

» Robin

Åh vilken fin berlock.. Thomas Sabo smyckena är riktigt fina! :PAw ska försöka forsätta blogga! :)

Okey =)

Haha fan så segt av mig^^

Visste ju att jag frågade om det i inlägget^^Jag handlade en tomteluva och presentrosetter för halva priset, tills nästa jul :D

Haha.

snyggt :D kul att du gillar dem :D kram

» anna

Grattis till MVG:t på nationella och det andra! Det är du värd :)

» Sara

Gud vad duktig du är!!!!! Grattis!! :)


Kom ihåg


Trackback