slide show

Sista dagen på mitt sommarlov..

Sjukt att det är skola imorgon! Det var ju nyss den 10 juni och vi stod där och kollade på studenterna. Jag vill ha mer sommarlov, jag orkar verkligen inte med allt plugg..

Dock ska det bli skönt att komma tillbaka till alla vardagsrutiner igen! Vända tillbaka på dygnet, sitta mindra vid datorn, börja träna igen osv osv. Det ska även bli riktigt skoj att träffa alla i min underbara klass igen. Och detta är faktiskt sista året på gymnasiet och vi ska ta studenten, ahh! Så jag ska ta vara på detta året med underbara människor, känner på mig att trean kommer bli grym ändå!

Men har ju faktiskt sommarlov idag med så får ta vara på denna dagen. Gick upp vid 10, åt frukost, kollade lite på tv och nu sitter jag här. Ska snart städa lite, gäster idag och jag har lovat mamma att städa medan hon är på jobbet, i alla fall städa lite på mitt rum för det är kaos..

Städa från 11.45-12.45 hade jag tänkt så hörs sen ;)

Bild från Stockholm- Drottningholm. Kom på att jag inte lagt upp så många bilder från Sthlm än, får göra det med då.Kommentarer
» Sara

Sv; hehe okej :P läget då?

sv: jasså? gymnasium? :)

härligt att höra :D härliga bilder :D kram

» Frida

Sv. okej, jag tror iaf att det kommer upp någon sån tävling inom nån dag :) <3

» Sara

Fin bild :)

Börjar ni redan imorn? =O

Hehe.

Jo min helg var fin :)

» Sara

Förstår det, men tänk vad sjukt kul ni kommer ha nu fram till studenten och på själva studentdagen :D

Missa inte tävlingen på min blogg där du kan vinna 20% på en valfri vara hos Hope design, reglerna är busenkla så kika in och var med! :)

Kram!

» Sara

Va kul att du är med och tävlar! :D Jag hör av mig när det är avgjort! :)

Kramar

» julia

oj va tidigt ni börjar :o jag får njuta i en vecka till iaf ;)


Kom ihåg


Trackback