slide show

It´s monday

Heej!

Var ju lite svårt att komma upp i morse men det funkade, ikväll ska jag sova tidigare hade jag tänkt. Vet inte hur många gånger jag planerat göra det haha, kan det vara så att jag helt enkelt är en nattmänniska vilket inte går att ändra på?

Började morgonen med engelska C, vi kommer vara 12 pers i gruppen, rätt lagom ändå! Eftersom det ska vara mycket muntligt känns det bra med en liten grupp. Läraren verkar jättebra. Sen hade vi svenska och efter det psykologi vilket jag tycker är svårt och oerhört tråkigt! Till sist var det projektrbete.

Har bara en liten engelskaläxa till imorgon men måste börja planera mitt projektarbete lite med. Gör jag om typ 1 timme istället.


En bild från en tidig morgon innan sommarjobbet som jag förövrigt saknar !

Lägger upp dagens outfit, bild på 2 jättefins tröjor och lite bilder från festen lite senare idag.Kommentarer

Hejsan, idag har jag två saker på min sida. :) Först så har jag en dagens fråga som jag skulle vara jätte tacksam om jag fick svar. :)

här är länken

http://xtio.nu/2011/august/for-mycket-eller-for-lite-dagens-fraga.htmlSen undrar jag om du vill göra ett länkbyte, jag väljer ut dom tio bästa bloggaran jag tycker och lägger upp dom i ett inlägg och skriver en inbjudande kommentar till eran blogg i gengäld att du länkar mig på min blogg.

Du kan skriva vart du vill på min blogg att du vill göra ett länkbyte. :Dhoppas du ah en bra dag i övrigt KRAMAR XTIO. :)

hihi aa :D

- haha klart :)!

Ja men fick ett samtal om att intervjun flyttas ifrån torsdag-fredag istället =)

Men gör inte mig något^^Lugnt ikväll? :)


Kom ihåg


Trackback