slide show

Skolan & stan med tjejerna

Puh, har äntligen lite tid till att uppdatera. Dagen har bestått av skola från 8.15-13.50, vanliga lektioner som varje måndag. Dock hade vi inte samhälle i morse men var ändå i skolan tidigare, det var Josefin också så vi satt och snackade i 1 timme. Sen var jag och Maja flitiga och blev klara med vårt Kina arbete och jag klistrade upp allting, blev rätt snyggt om jag får säga det själv hehe. Bara engelska sammanfattningen nu!

Efter skolan stack jag och Maja till stan för att gå runt och kolla på alla snygga höstkläder. Maja köpte en hel del men jag hade inte så mycket pengar så blev inget för mig.. Jag hatar att gå på stan och inte köpa något, JAG VILL SHOPPA! Sen joinade även Emelie och Josefin oss och så gick vi runt ännu mer. Trevlig dag på stan med mina tjejer :)

Nu har jag precis ätit middag, är supermätt! Ska alldeles strax sätta igång med plugget, orkar verkligen inte. Har gjort FCE men måste göra det sista på engelska uppsatsen, räkna matte och plugga historia & samhälle. Matten kan ju gå och dö eftersom jag ändå inte fattar något ;s


Provade världens mysigaste tröja inne på H&M, me want.

Jag och Maja inne på H&M.

Jaaa, nu måste jag plugga. Hej ♥



Kommentarer

sötan<3

Vill med shoppa! Jättefin tröja =)

Jo det är fint med mig. Lycka till med pluggandet.

» Sara

Hoppas din vecka har börjat bra : )

Härlig dag, men du får köpppppppa den tröjan ;D hih



PUSS

va bra då, jo allt är okej med mig :D


Kom ihåg






Trackback