slide show

MVG

Hallå!

Blev en sen kväll igår, satt uppe och pluggade till klockan 1.15 typ och somnade vid 2, alltså inte många timmars sömn. Dagen i skolan har varit okej. På samhällen skulle vi arbeta med arbetet = facebook i datasalen, haha vi kan inte hjälpa det.. Sen en seg historia lektion och på geografin fick vi tillbaka proven, jag fick MVG på mitt geografi prov! Jag som hatar geografi och detta kapitlet var riktigt svårt. Vet ni hur glad jag blev?! 55/57 poäng, kan vara det bästa resultatet jag någonsin fått på ett sånt stort prov. Pluggade måånga timmar inför det och det gav resultat, awesome! Det är ju en sån skön känsla sen när man får tillbaka ett prov och det gått så bra. Nog om det.

Mattestugan till halv 5 sen då, var trött och kunde inte koncentrera mig så bra. Alltså blev det inte så jättemycket gjort ändå, därför måste jag räkna lite matte ikväll.. Ska även lära mig hela min spanska presentation utantill och göra klart Cambridge engelskan. Orkar inte!

Men först blir det TV-kväll, Halv åtta hos mig, Top model & Hollywoodfruar, wiho. Sen blir det plugg från 22-23.30! Mellan alla program ska jag även hinna med att äta chokladglass med maräng. Vadå gott :D


Okej nu börjar det. Det var så himla länge sen jag satt ner och kollade på TV i 2 timmar i streck på en vardag, därför ska det bli väldigt mysigt nu!



Kommentarer
» julia

sv: tack:D

» anna

nice med mvg :)

top model<3

Hej hur mår du ?

ha en nice kväll ; )

puss

; )

» Linda

Grattis till MVG!

Sv: Haha ja men eller hur xD Tur som fan att han gick vidare då :D

» tess

top model är ett måste =)

grattis till ditt mvg ;)

Sv: Fy va synd att filmen va dålig, om man säger så ;) Min kväll fast jag kollade på Bones istället :D

Hoppas du får en goo dag :)

Grattid till MVG!!<3

Hehe,varse <3

Är du intressearad av tennis?? ??

» sarah

hej hur är det ??


Kom ihåg






Trackback