slide show

Jag är trött!

Sämsta uppdateringen, jag vet. Men innan nu så har jag inte varit inne på datan en endaste minut idag, det måste vara något rekord?

Dagen i K-stad blev i alla fall mycket lyckad! Efter läkarbesöket då. Jag och mamma åkte in till stan, jag var tvungen att shoppa lite haha, jag som skulle spara mina pengar. Attans också.. 1000 kr spenderade jag, ojdå. Fast det blev en hel del finfina saker! Lägger upp allt imorgon eftersom jag är så sjukt trött nu så jag somnar snart. Sen följde jag ju med mamma till jobbet, hennes polska elever i K-stad är så bäst alltså. Haha det var verkligen länge sen jag skrattade så mycket, eller okej kanske igår för dagen då var också riktigt kul men idag skrattade jag så mycket så jag fick ont i magen haha. Tog lite bilder idag men det kommer också imorgon. Lovar att det ska bli roligare inlägg nu i helgen.

Alla prov tar verkligen på ens krafter. Jag har samhällsprov imorgon och jag har pluggat en del, men fortfarande inte så mycket som jag skulle vilja. Känner att jag kan frågorna rätt bra men annars kan jag väl inte så mycker mer. Har läst några gånger i boken också. Fast som sagt, jag är sjukt trött nu. Skulle helst av allt bara vilja sova nu men jag måste bada, tvätta håret, föna och allt sånt. Tar typ 1,5 timmar och sen ska mamma förhöra mig innan provet också. Kommer typ lägga mig kl 1, åhh :(

Riktigt skönt med fredag imorgon! Då blir det inga läxor på hela dagen, det är verkligen lyx! På lördag måste jag dock pluuuugga igen, matteprov på tisdag. -.-

Nu har detta inlägget blivit alldeles för långt och ingen orkar säkert läsa men skönt att skriva av sig lite. Önska mig lycka till på provet nu då, för det lär behövas! Ska stänga av datan nu och ta ett bad, satte ju precis på den men aja. Vi hörs imorgon ♥ (Svarar på era fina kommentarer då också!)



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback