slide show

01.17, bilder från ikväll

Så nu är jag hemma igen. Var väl ganska så kul men riktigt drygt att de bara ska hålla på och spela en massa ps3 spel hela tiden, sjukt tråkigt ju. Va lite mer sociala va? :( Annars spelade vi lite kort och sådär, nu är jag trött, har väldigt ont i huvudet och jag har fortfarande så ont i magen. Ska snart sova och hoppas att jag vaknar upp på bättre humör imorgon. Då blir det nämligen Åhus ♥


Medan mamma var inne och handlade så tog jag lite bilder.




Är helt osminkad och trött på bilderna men jag bjuder på de! Var för trött för att ens ta på lite puder så det fick bli utan. Bra att man har hunnit bli brun, älskar ju det med sommaren att man inte alltid måste sminka sig ;d

God mat i alla fall!

Semir och Rafal.

Nej nu ska jag faktiskt sova, godnatt!



Kommentarer

sv: Japp det gjorde jag faktiskt :D



/Shoppaholly

hur har du haft det ikväll snygging? (:

Ha en trevlig helg! :)

följ min lilla blogg om du känner fört, höhöh.

RAWO RAWO FIGHT THE POWER!

ha en toppenlördag! :) vad ska du göra idag?

sv; ja, det är verkligen helt stört... vad är det som gör att en gammal gubbe får lust att ha sex med en sjuårig flicka? vad har hänt i hans hjärna då liksom?

sv:haha ja det tycker jag med :)

ja han var riktigt bra



/Shoppaholly

ska åka till egypten nu den 25 juli typ på en sen smekmånad, gifte mig i februari men ingen av oss hade semester då så det får bli nu hehe .. vad ska du själv göra i sommar?

» R

Maten såg riktigt god ut :)! Hoppas verkligen att du får en fin tur på sjön idag och att magont och huvudvärk är bättre.



Kram

ditt hår är sjukt fint!


Kom ihåg






Trackback