ÅHUS i bilder

Morgonen blev superduper stressig, vi hade inte bestämt att vi skulle åka till havet men sen ringde Monika till mig på morgonen och då sa vi att vi skulle sticka iväg till havet. Var ju inte alls förbered så vi åkte vid 13.30 och så sent åker man inte till havet! Först åkte vi till äspet, inte någon favoritstrand enligt mig men ville i alla fall se hur det var där, jag gillar fortfarande Åhus bäst! Efter en timme när vi skulle äta ser jag att jag inte har med min spruta, jag glömde packa ner den! Kan ju säga att mamma inte blev glad på mig.. Det är ju en livsviktig grej liksom, mamma kom på att vi kunde åka till apoteket i Åhus och hämta ut en spruta så det gjorde vi, tur det! Sen åkte vi till Åhus. :)

Där badade vi en lång stund, ganska kallt i vattnet men ändå väldigt skönt. Det var typ inte alls sol idag, väldigt tråkigt för jag ville sola.. Fast bada är ju inte helt fel det heller. Sen satt vi på stranden och läste, snackade och sen åt vi glass. Underbar dag men nu är jag dödstrött. Bjuder på lite bilder;


Jag, Monika och Karolina. Älskar att ha bruna ben ;)

Min fula frisyr behöver ni ju inte lägga speciellt mycket märke till hahah, det var bara för att jag inte ville att mitt hår skulle bli blött när vi badade.

:D


Vi var typ de enda som badade i hela havet.


Haha Monika :D

Monika i vattnet!Jag lyckades fånga både Karolina och Monika på hoppebild!

Gott! Dock orkade jag inte ens halva eheh.

Vid halv 9 började det regna och blåsa, inte kul.Jag och tjejorna ♥

Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder, ska gå och lägga min senast 1 idag, inte 3! Hörs imorgon, då fortsätter jag med Polen shoppingen. Godnatt :)Kommentarer
» Kicki

Sorry för ett sent svar.. håll på en massa med packning och sånt.. man mår bara bra fast man är stressad.. hur har dagen varit?

Åååå va läckra bilder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vilka härliga bilder :D gilalr verkligen din hårfärg föresten!Sv: Hur kan du veta det? :O blir chockad, flera stycken visste direkt. Dock var du inte riktigt först, en annan skrev före men ändå! Hur visste du, av allt jag skrivier så kommer du ihåg det!? :O heheGoood niiight and sleep perfekt!

sv: fint här med:)

beställ en sån då? ;)/Shoppaholly

» c

sv: tack för svaret ! aa men vf ska du inte se dom :(?

Åh, vad mysigt ni ser ut att ha det! :)Sv; Härligt :D Du gillade Mallorca också? :)

KRAM

» Erika

Härliga bilder:)

godmorgon , jadå heeelt okej själv då sötnos :)?

vad härligt det ser ut!

åh vilka härliga bilder, synd att regnet öser ner idag!

Ser ut som om ni hade skitkul! :D

Härliga bilder :)

Taaaack för en superbra dag! :D<3


Kom ihåg


Trackback