Update & bilder fran havet i Polen!

Heej snyggingar!

Hoppas ni lever i varmen? Har svettas man verkligen sonder, sa sjukt varmt! Idag akte som sagt jag och mamma tag till mammas basta van som har typ ett hotell har i Mielno vid havet i Polen. Tagen har i Polen ar hemska, saa efter i utvecklingen, haha berattar mer nar jag kommer hem till Sverge. Pa taget traffade vi i alla fall 2 tjejer fran Kanada, grymt snalla sa vi satt och snackade med de hela vagen hit (2,5 timmar) Hade aksjukeplster och maste saga att de hjalpte riktigt mycket, madde inte daligt alls.

Nar vi kom hit till stationen sa hamtade Nicco oss, det ar mammas bastis son. Det var gryt kul att traffa han igen, efter 3 ar :D Kommer ihag att vi lekte en massa nar vi var sma haha och nu ar han typ 22 ar gammal, tiden gar sa fort! Jag och mamma bor i en sa fin lagenhet har, har hela tva vaningar for oss sjalva och 1 km till havet. Detta ar verklien ett turist stalle sa et ar massa ungdomar har, disco, natklubbar, cafeer, uteserveringar och massa sant, man knner sig verkligen som om man ar vid medelhavet.

Mammas bastis ar hur snall som helst, har alltid gillat henne. Min favvo Malgosia sa ikvall gick jag, mamma och Malgosia in till stan, fikade pa en uteservering och sen gick vi vidare ner till havet, mys! Riktigt mycket folk vid havet nu kl 11, det var nastan fullt ;o En kille bredvid oss tappade sin kamera fran bron sa den ramlade ner bland nagra stora stenar, tror inte han hittade den sen.. och det var en riktigt fin och dyr kamera, ajaj.

Imorgon ska jag och mamma ner till havet, ska nog bada lite och soooola. Vid 4 ska vi aka in till ett megastort shoppingcenter som ligger 20 min harifran, det har tydligen 4 vingar, alltsa 4 vaningar sa det ska bli superskoj! Eftersom mammas kompis har laptop sa kan jag blogga saklart, och med egna bilder. Livet ar underart.


At en supergod middag pa en restaurang innan idag, mums!

CARO :D

Mysigt cafe!

Pa vag in till stan.

Mammas glass med frukt.

Jag och Malgosia.

Best friends :)

Min fina mamma och jag.

Vid stranden.

Inne i stan. Alskar att man kan ga barbant i bara klanning kl halv 12 pa natten utan att frysa!

Underbara havet, imorgon ska jag sola och bada.

Nu far det racka med bilder, internet ar lite segt. Ska strax krypa ner i sang och lasa lite innan jag somnar. Imorgon ska vi upp vid 9 och da vantar annu en stekhet dag! Kram, vi hors imorgon ♥

Nu blev texten liten igen, ahh. Ni kan lasa anda hoppas jag ;)
Kommentarer

min kväll var också bra igår:D

åh jag blir så glad för rösten! hamnar jag på prispallen, vilket jag ska se till att göra haha, länkar jag alla som röstat!

ser härligt ut! =)

svar: vad kul att du tycker det =)

och roligt att du hittat så mkt kul! =)har du någon t-shirt med text-tryck på? Vad står det på din isåfall? =)

Jag bor i en by som heter sjöbo :P

roligt att du uppdaterar från din resa :D härliga bilder, kan tänka mig att det är värt där också!Ha en toppen bra lördag!

» natta

5 enkla tips på hur du skyddar ditt sommar hår!

tipsen finner du i min bloggsommar hälsningar

/natalies.se

» Tina

åh vad härligt det ser ut! vad roligt att ni haft det så bra : )

Fin blogg ! Följ min på bloglovin.se ! :)

» Linn

ja solen är jätte varm :o

» Jenny

okej, :)

nja det e la sådär med mej, e super trött och har huvudvärk och ont magen "/tack, desamma !Skulle du kunna vara så gullig & rösta på min sko på min blogg? Du hittar den i senaste inlägget, puss ♥♥

» Shiko

Hej!

Jag ber om ursäkt ifall jag har skickat detta innan.Men jag undrar ifall du kan rösta på min skodesign.

http://nelly.com/designyourshoe/?obj=gh5cy2jOdwFj6NOKxBTi95WnvcG1OZ6s7xLtou8FeAnXO2f02yhz#shoeGalleryOm du röstar så kommentra det här inlägget:

http://shikos.blogg.se/2010/july/rosta-pa-min-sko.html#commentJag är jätte tacksam! <3

härliga bilder :)


Kom ihåg


Trackback