slide show

Tråkigdag.se

Var sur på mamma hela kvällen igår och hela morgonen idag bara för att jag inte ska åka till Rix fm i Helsingborg. Ska fortsätta sura över det lite till och sen när jag kommer se alla bilder därifrån kommer jag bli ännu mer arg haha.. Tänk att jag skulle få se både Rabih och Eric idag, omg. :( Ville ju gärna se Lena som vann ESC också!

Nej nu ska vi tänka positivt istället då. Vad händer idag? Jo inte ett skit, tråkdag. Kom gärna med lite tips på vad man kan hitta på för jag tråkar ihjäl här hemma.


Egopic från Polen.

Update; många har frågat om jag inte fick åka till Rix Fm, jo det fick jag men jag fick välja mellan att åka dit idag eller att åka och se Eric Saade den 7e på hans turné, valde alltså mycket hellre turnén eftersom han sjunger mycket mer där.Kommentarer

Vill också till rix fm festival! :D

så fint hår du har :)

söt bild (:

sv: hehe tack ^^

hur e det med dig då? kram :)

tack din med !:)

Hej vännen,

allt bra med dig idag?Jag ber om ursäkt för att jag inte har svarat på din kommentar tidigare, och i o med de har jag glömt bort vad vi pratat om, därför frågar jag dig "allt bra med dig idag?" för att komma in på en ny konversation :)Hoppas du förstår vad jag menar.Puss

sv: haha som mig då ;)Har du haft en fin dag?

/Shoppaholly

Vad tråkigt att du inte fick åka, skulle du inte kanske till göteborg? eller det kanske var någon annan? :S minnet är bra men kort...sv: man kan väl säga att ja är lite av en kontorist. :)

» R

Sv: Jättefina bilder som du lagt upp från Polen ju! Jättesnygga kläder, önskar att jag också bara kunde få åka utomlands och bara shoppa loss! Men har inte mycket pengar till sådant, men kanske en utomlandsresa blir av i alla fall.Synd att du inte får åka på RIX, får man fråga varför du inte fick det?Kram

Har du varit i Polen många gånger? :)

sv; tack, jag gillar det väldigt mycket :)hoppas allt e bra med dig idag? =)

sv: aha där ser man:) jag ska på Erics konsert i sthlm den 11 sep tror jag :) vi är där med familjen & min far ska springa halv mara så passar troligen på. :)sv. Tack :)

» Kicki

Hoppas din helg kommer att bli mys :) sista dagen jag bloggar för nu.. Datorn kommer att packas ner snart och nästa gång jag bloggar så är man på en ny ort..ha det så bra :)


Kom ihåg


Trackback