Shopping i Polen hela dagen!

Idag sa mamma att jag fick valja vad vi skulle gora precis hela dagen, vad tror ni jag valde? Shopping saklart! Inne pa new yorker slosade jag typ 800 kr bara idag, och sen den 10e har nagra tusenlappar gatt at och jag har nastan inga pengar kvar, hehe oj. Nya klader har jag i alla fall ;) Dagen har saklart varit awesome, fast vad kan det annhars varea nar man shoppar hela dagen? :D

I over morgon aker vi till havet, grymt! Fast vi ska aka hem den 23e istallet for den 25e, bokade om biljetterna idag. Det ar for varmt har och pengarna borjar ta slut, om nan skulle gett mig 5000till skulle jag garna stannat men man kan ju inte shoppa utan pengar sa jag aker hellre hem till Sverige och badar, solar och ar med kompisar istallet.

Nu ska jag kolla lite runder har och sen aker vi hem till morfar. Ska fota lite av det jag kopt idag. Har ont i fotterna efter en hel dag shopping sa det ska bli skont att komma hem nu. Jag ar shoppingberoende, haha. Det ar bara att inse det, men det ar ju grymt kul att shoppa sa varfor inte?


Har ar vi nu, det gick att ladda upp bild har pa internetcafet, yey.

Hoppas ni har det bra i Sverige, pussss ♥Kommentarer
» tina

det är underbart att få shoppa loss i en annan stad tycker jag!

» i

Jorrå bara bra! :D

kramen

taaackk.

hoppas du får en bra kväll:D

Det var mycket pengar du spenderade på shopping jag skulle nog också göra det

» jenny

hejsan (:

hur e det med dej då?

kul med shopping! :D vad hittade du för kul?svar: Har precis kommit hem från min semester i Spanien och det är därför svaret har dröjt så länge men iaf: Tack jag hade det jättebra =)

Gör mig sjukt glad och rösta på min snygga sko! Skulle betyda så mycket för mig<3

http://nelly.com/designyourshoe/Default.asp?obj=aCBjA0ARqOf0DOOlhtquKo1Us1xyVoftqeTodR7HfZHjnVIJCy2L#shoeGallery


Kom ihåg


Trackback