slide show

Ovader vid havet och shopping pa forum! (Polen update)

Ah, jag ar trott! Har gar man och lagger sig sent och vaknar tidigt sa efter jag skrivit klart det har inlagget ska jag nog ta och ga up en vaning och sova nagra timmar. Idag ville jag jattegarna att jag och mamma skulle ga till havet sa efter lite om och men sa gick vi dit. Hann vara dar i sadar 10 min, typ satta sig pa handduken och doppa fotterna innan det kom ett riktigt ovader! Stor vagor i vattnet, himlen blev mork pa nagra sekunder, borjade regna riktigt mycket, aska och blixtra sjukt mycket. Var faktiskt ganska laskigt! Pa sadar 10 sek var alla borta fran stranden, folk fick typ panik. Jag och mamma gick in pa en restaurang och vantade tills det lugnade ner sig, efter 1 timme ungefar och da kunde vi ga hem. Sa det blev inte mycket sol och bad den har dagen..

Vid halv 4 akte vi in till det stoora shoppingcenret, det var helt underbart och jag hittade en massa snyggt! Av mina pengar gick det bara 100 zloty, Malgosia kopte tva snygga skjortor till mig, man kan inget annat an att alska den tjejen :D Och sen kopte mami saker till mig ocksa! Efter 8 timmars shopping var vi helt slut i benen och korde hemat.

Nu ikvall blev det grill pa altanen, nagra vi kande om ocksa hit sa det var mys. Aven en trevig tjej som heter Evelna kom, sa jag, Nicco och Evelina satt ute och snackade; Den har kvallen ar dock kyligare, hoppas pa sol imorgon for pa mandag aker vi redan hem fran havet och jag maste bara hinna sola och bada innan!


En bild fran stranden idag, nan minut innan ovadret kom. Lagger in fler bilder nar jag kommer hem!


Dagens outfit. Linnet ar fran Polen forra aret, shorts H&M, halsband Gitter och armbandet ar Thomas Sabo.

Peace halsbandet.

Bild fran forum, hur manga affarer som helst! ;d

Annars sa ar jag helt kar i deras hund, en underbar Golden. jag har alltid varit radd for hundar men Shaggy ar sa underbart snall och fin! Ska fixa bild pa han imorgon. Sov gott ♥



Kommentarer

fint halsband! :)

Vill du följa min blogg ? :)

tack:) ha en bra dag!

» S

Jättefint halsband!

» Jenny

åh tack så mkt ! :D

fin outfit!

» Linn

fina bilder ! :)

jag har också thomas sabo-armband =) vad har du för berlocker? =)



svar: hihi okej =)

tack ! :)


Kom ihåg






Trackback