Äckligt varmt här hemma

Det är äckligt varmt här hemma!! Finns ju inget tvärdrag heller fastän man öppnar både balkong och fönster. Kan ju inte bada nu på några dagar till och det tar död på mig. Jag vill bada! Man klarar inte av denna värmen annars! På onsdag blir det i alla fall havet och på fredag ska jag föööörsöka få mamma att skjutsa mig till Vinslöv fast vi ska ju till Polen tidigt på lördag så jag borde packa men ska försöka ändå.

Vad gör ni idag då, badar? Jag har inga planer, sitta hemma hela dagen. Buhu..:(


HAHA, flippbild från förra sommaren efter Cypern. Då var jag BRUN, kan man bli såhär brun i Sverige också? Jag vill steeeka. Puss ♥Kommentarer
» ia

Gud va fint hår du har! :)

ja det är riktigt varmt :)

Men skönt är det med

kram

hahah jodå det är nästan alltid skönt ;)

SV: endast 50kr, och då kan jag designa den exakt som du vill ha den.

» anton

bra blogg :D

sv; ah men visst är den :)

Det är det typiska med sverige.. det blir så jäkla varmt inne också! har är det svalt och kallt överallt inomhus eftersom aircondition är på full gång, men i sverige är det inte gjort för att det ska vara så varmt ute och alla hushåll har inte AC som här lixom!

Sv: ja de flesta stränder tillhör hotell och det finns nästan ingen allmän strand eftersom hitellen ligger efter hela kusten, så då kostar ju eftersom det är hotellets mark och man inte kommer till stranden på något annat sätt än att gå igenom nått hotel ;-)

Ha en fortsatt fin kväll!


Kom ihåg


Trackback