slide show

Min fråga lästes upp i Let´s Dance!

Ja som ni ser på rubriken. Jag är helt överlycklig och har inte riktigt fattat det än. Såg ni Let´s Dance ikväll?
Omg de tog min fråga till Rabih i Let´s Dance i direktsändning! Jag kan verkligen inte fatta det, av alla frågor som folk skickat in så tog de min :o En fråga till Rabih och det var från mig! Hur stor chans är det att det blir så liksom?
Sitter och kollar på resultatshowen med mamma och så kommer det en fråga till Claudia, Agneta och jag tänker jaha, synd att de inte ställer en fråga till Rabih så säger David plötligt var är Rabih?
Är i alla fall hur glad som helst och kan säga att jag blev väldigt förvånad när David sa här kommer en fråga från Caroline, 16 år från Hässleholm. Det tog ett par sekunden innan jag fattade men hallå det där är ju jag?!

Det var typ världens sämsta fråga men jag skickade in den klockan 15.00 idag och då kom jag verkligen inte på vad jag skulle fråga så jag skickade in Hur många timmar per dag tränar du och Maria?

Det kanske inte va så passande just när de hade lägst poäng men jag skickade ju den på dagen. Men hoppas ingen missuppfattade den och typ trodde att jag tyckte de var dåliga och därför frågade? För det vet ni ju att jag inte tycker. Efter min fråga skrev jag Du är bäst men det läste tyvär inte David upp. Synd men vad ska man göra? Det viktigaste är i alla fall att det var just min fråga som Rabih svarade på, min idol liksom. Vet ni hur underbart det känns? ♥ Jag är happy och Rabih är fortfarande med i Let´s Dance! Röstade ungefär 15 gånger, oops. (a)


Söte bild. Jag hoppas verkligen att Rabih fokuserar nästa vecka och visar juryn hur duktig han egentligen är! Träning och fokus så kommer det bli kanon. Ann trodde i alla fall på Rabih, vilket gjorde mig glad.

Nu blev detta ett långt inlägg men jag känner mig så glad så jag var tvungen att skriv av mig lite. Har inte riktigt fattat allt än och måste kolla på reprisen imorgon. Ska spela in det och spara för alltid haha! Nej nu ska jag sova, sweet dreams ♥




Kommentarer

Vad roligt att de tog din fråga, grattis!

Visst är hon :) <3

sv: Hihi tack! ;) Ser att du gillar Rabih, jag ska träffa han idag! :P

» anna

sv: jackan kostade 750 när den var på rea, och då är det äkta skinn så superbra :)

» Robin

Ser inte på Let's dance men coolt att din fråga lästes upp! :P



Hehe verkligen ... ska träna o sen se på film me kompisar Händer själv ikväll då? :)

Ja visst är dom snygga, funderar på att köpa ett par ;9 va säger du ? <3

» Bella

vad glad jag blir :) tack så mycket. HärligT! hur är det med dig då? :D


Kom ihåg






Trackback