I really hate my new hair color!

FREDAG ♥ Awesome! Och det betyder att det endast är 1 vecka kvar till julafton, har tusen saker att göra, stress! Men jag äääälskar ju julafton :)

Som ni läste innan så hatar jag min hårfärg, den är så jäkla ful. Mitt hår är BRUNT och inte BLONT?! Varje gång jag ser mig i spegeln blir jag ledsen.. Mamma ringde dit idag och sa att jag inte är nöjd alls så hon måste göra om det. Dock var hon inte glad alls! Men liksom hallå, det är kundens rättighet. Ska dit på tisdag kl. 12 så då hoppas jag att jag blir nöjd!

Försov mig som bara den imorse, vaknade 7.35 och jag börjar 8.15! Hade inte alls packat skolväskan, valt fram kläder, tagit fram pengar och allt så jag fick panik. Sprang runt där som jag vet inte vad, kom typ 8 minuter för sent, vadå skills?! :D Skolan var trevlig annars, kolla film & fika på socialkunskapen (väääärldens godaste hallonsaft, mums!), chill svenskalektion, muntlig förhör på historian, kunde faktiskt min fråga wiho och sen spelade vi bingo på spanskan.

Efter skolan så drog jag och Maja ner på stan och köpte julklappar och fikade, så mysigt. Nu har jag i alla fall köpt några julklappar till mamma, wiie.


Jag gillar fika på lektionerna!Kommentarer
» tess

kan du inte lägga upp en bild på frillan då så vi får se den? är säkert inte så farligt.. :)

Sv; yes, det ska jag! men jag är så nervös att mina nerver kommer inte låta mig stå still.. :O <3


Kom ihåg


Trackback