slide show

NU ÄR DET JULLOV

VILL BARA SÄGA EN SAK, JAG HAR JULLOV NU!!! :D :D :D

Så sjukt skönt, berättar mer om avslutningen snart :)

Efter skolan åkte jag hem en snabb runda och sen åkte som sagt jag och mamma till frissan i Kstad eftersom jag skulle slinga om mitt hår (gratis eftersom jag inte blev nöjd) Hon la på lite nya slingor, ljusare och bredare och jag blev supernöjd! Gillar det riktigt mycket. Visar bild snart.

En sak som var mindre bra, var att när vi kom ut till bilen så hade mamma fått parkeringsböter på 500 kr (!!!) för felparkerad bild 0,5 cm. Det måste ju vara något visst avstånd från trottoaren men man ser ju ingenting på grund av cp snön! Sjukt dumt att de ger ut böter för det, jag hoppas att parkeringsbötergubben får en hemsk jul med dåligt samvete för att han springer runt och kräver pengar av allt och alla..


Jag och min bror på julafton för rätt länge sen haha!

Förövrigt så var jag nog sjukt nära på att frysa ihjäl idag, har aldrig frysit så mycket innan, hela jag skakade så fort jag gick ut. Och jag glömde vantarna hemma, höll på att dö lite när jag märkte det. Det är -19 grader, och det är inte okej! Mest inte när man bor i Skåne och här alltid varit typ max -8. KAAAAAAAAAAALLT.



Kommentarer

ja visst är det härligt med jullov ! :)

så sött :)

Nej ingen data för mig på julafton ^^



Händer annars ikväll? =)

vilka ämnen vill du bli lärare i, och vilken nivå/år??

hoppas håret blir bra.. har inte tittat än..

=S

Skööönt med lov! 19 minus är ju galet kallt för att vara lilla skåne, det är lika kallt som här!

» linda

Joohoo du ;D

Jag är fett taggad! =) Tkr det är så himla mysigt!

Vad önskar du dig i julklapp då?

» sadia

härligt med lov, det har jag också just nu :)

» tess

hehe nej jag kommer itne att få en hund i julklapp ;) och nu behövs det inte längre, för idag har jag köpt en till hund ;D hehe. Men säg inget, det är en hemlis so far hehe

EMMASFOTO: elr hur! :)

det går nt kommentera din blogg :/


Kom ihåg






Trackback