slide show

Bra att man halkade..

Oommg vad halt det är idag! På väg till matsalen så var jag sååååhär nära på att halka precis utanför men Cilla räddade mig i sista sekunden, tack för det! Sen när jag och Emma skulle gå tillbaka så halkade jag nästan igen och sen en gång till idag. Men efter skolan så gick jag, Emma, Robin och Martin bussen och vad tror ni inte händer då? Jo jag halkar, ramlar rakt ner i den äckligt kalla snön, slår i revbenen, blir alldeles blöt och allämt snurrig. Alltså guuud så fail det var! Och ont gjorde det med.. Tog liksom en sekund och så poof låg jag på marken, tror nog de andra fick sig ett gott skratt i alla fall, måste sett rätt kul ut.. Och så var det en massa folk inne i skolan som såg det med, ehehh pinsamt!

Jag hatar alltså snö & is, det ställer bara till en massa problem. Men seriöst, det var en isbana utanför vår skola, omöjligt att inte halka ju.. Fast varför var det bara jag som halkade då? Haha det kan man undra. Fick i alla fall hjälp upp och sen borstade jag av snön och höll på att frysa till is i mina blöta leggins och jacka medan vi väntade på bussen, buhu.

När jag kom hem pluggade jag in några spanskaglosor, läste i engelskaboken (bara 10 sidor kvar i den nu, wiiiiho!) och pluggade in några historiafrågor till förhöret. Nu behöver jag inte plugga mer ikväll eftersom det är till på fredag, ojoj så skönt. Fick MVH på samhällsarbetet, gööött.

Lyssnar på julmusik nu och väntar på att mamma ska komma hem, för då ska vi äta pizza. Bra kväll det här.



Detta är seriöst världens bästa jullåt, finns ingen bättre än Last Christmas!
Vilken är er favorit?



Kommentarer

Älskar den jullåten =)

Ger mig rysningar.



Jaha men det var gulligt.



Jag åt en yoghurt med citronsmak och en macka med kokt ägg på :P



Vilken är hennes favvotårta då? :)

Sv: Tack, fy va gött med läxfri kväll :)

Jag har bloggtorka och vet verkligen inte vad ni / du tycker, kan inte alla som vill gärna tycka till ÄRLIGT om min blogg och bloggdesign, vad om ska ändras vad du vill läsa mer om, snälla, annars blir det ännu värre :( :O :S ? :)

haha nej men det får gå som det går (:

21 här med

» Ebba

Jag halkade också idag när jag gick från bussen... haha mitt framför alla :D

Ebba: hahah men då är jag iaf inte ensam! ;)

men det är ju så sjuukt halt! ;o

HEJ! Vinnaren av veckans blogg är nu uppe på bloggen. Kolla in om det var du som vann! Om du vann - GRATTIS! Om inte - så finns det ny chans uppe redan nu. Ha en trevlig kväll :)

KRAM STEPHANIE NILSSON!

» Linda

Mina favorit jullåtar är ; Julen är här, Last Christmas och Mer Jul!


Kom ihåg






Trackback