Schema

Tack för alla peppande kommentarer angåeende blodprovet, söta ni är! Det gick faktiskt jättebra, tog typ bara 2 minuter. Dock gjorde det lite ont men det får man stå ut med. Nu är min arm lite öm men skönt att ha det över. Kom precis hem faktiskt, varit uppe sen 7.30 ju. Dagen blir SÅ mycket längre när man går upp tidigt. Jag älskar det, synd att jag kom på det sista dagen på sommarlovet.

Ja, sista dagen. Omg, sommaren har gått så sjukt fort! Det var ju precis den 11e juni? Imorgon börjar jag 2an, kan inte fatta det. Vill ha längre sommarlov! Fast jag har ju en riktigt bra klass så det är ändå inte speciellt illa :) Och ingen idrott och naturkunskap i år, bättre blir det ju inte!

Efter blodproven åkte jag med mamma till lite olika skolor och hämtade scheman till hennes elever. (hon är modersmålslärare i polska), fy vad jobbigt det är att springa runt och leta efter folk som har de och sen är oftast inte schemt färdigt än. Och så får mamma göra med 11 skolor här i Hlm och runt omkring och 4 st i Kstad. Sen måste man ju få ihop alla lektioner också. Tycker synd om mami, haha!

Tillbaka till mitt schema, såhär ser det ut i år!


Är riktigt nöjd! Kolla så bra det är, på tors har jag inte den sista timmen eftersom jag har det tors & fre på morgonen istället. Och sen vet jag inte vilken matte timme det blir än, slutar kanske 12.15 på torsdag. Hur awesome är inte det?! En lång dag och det är tisdag, 15.20. Me like.Kommentarer

Kul att det gick bra, själv e man livrädd för sprutor...

Sv. Tack:D

Kan förstå att du blev glad det skulle jag också ha blivit :P hmm jag vet inte riktigt många som är bra tycker jag:P

skönt att blodprovet gick bra (:

» anna

soft schema :)


Kom ihåg


Trackback