slide show

Polen Shopping- del 16, skjorta

När vi var i Mielno i Polen åkte vi ju till ett köpcenter i Koszalin. Den första affären vi gick in på var C&A och där fanns det grymt snygga kläder! Eftersom Malgosias man är min gudfar så skämmer hon alltid bort mig med presenter hihi. Fick välja vad jag ville, valde bland annat den här skjortan.


Lång färgglad skjorta i favoritfärgen rosa!

När jag provade den i affären kom en tjej fram till mig och frågade var skjortan hängde någonstans eftersom hon tyckte den var så fin på mig, haha sweet!

Såhär ser den ut där bak.Kommentarer

Hej! Får jag fråga om du kan vara så jättegullig och rösta på mig i en tävling hos shoppaholly där jag är en av finalisterna? :) Det skulle vara så snällt för jag vill så gärna vinna! Alla som röstar får en länkning hos mig när tävlingen är avslutad :)

Kram!

Nr 11 !http://nicolesjostrom.blogg.se/2010/august/finalisterna-i-elf.html#comment

» Lisa

Fin blogg!!Kommentera gärna min!

ja, han är charmig :D

Den såg himla skön ut :)

» Runa

Hej, visste du att det finns ett Harry potter Land?? :D

Tack så jättemycket! :))

» maria

sv: ja, den är GRYMT bra!! älskar den verkligen!

» ida

vilken fin=) haha skor är min storalass

Svar: Tack så mycket! Vad gullig du är! Hur är läget då? :)

Tack! är inget stort fan av rosa men den var jättesöt!

Gud vilken härlig!

snygg! :) var i polen för några veckor sedan, och där var kläderna hur billiga som helst, var dom det där du var oxå? :) färsta fynden kunde man göra (dock hade jag inga pengar haha, men kom hem med ett par converse och en snygg t-shirt iaf!)

Snygg! Älskar skjortor :DSv; Tack ska du ha :) är du också lite halvt sjuk eller?Precis.. vi får pusha varandra helt enkelt!

KRAM


Kom ihåg


Trackback