Polen shopping- del 13

I Polen hade jag bara shoppat en massa överdelar, så en dag var jag faktiskt ute efter en snygg kjol som passar till allt. Inne på Camaieu hittade jag en stilren, svart kjol. Provade den och den passade perfekt. Dock var den dyr eftersom det var från en ny kollektion men helt klart värd det!


Kjolen har en ganska hög midja men passar till det mesta. Blir snyggt till ett linne instoppat i kjolen och svarta hängslen till det!

Guldig dragkedja på baksidan, trodde man skulle ha den där fram när jag provade den i affären haha men det blev lite fel..

Nu sticker jag ut på stan för lite ärenden, ikväll blir det festivalen. Puss ♥Kommentarer

förstod att det var du ändå (:ja det känns underbart :D

» Malin

Sv: Det låter bra! ;)

snygg!

Söt kjol:)

SV. Whaaat? Då har du nog missat något:) Serien är ganska invecklad men hemmafruarna är väldigt underhållande:)

» Erika

Fin:)

» Selma

Snygg enkel kjol:D Kram

riktigt snygg kjol! :)

» tina

sjukt snygg kjol!!

alltid snyggt och användbart med en svart kjol :D

Sv: Okej. Jag tycker sossarna har ehlt galna åsikter och tankar om hur de ska styra Sverige och jag tror inte det fungerar i längden. Men jag tycker det är bra att du vet vart du står ialalfall. Att folk iallafall vet tycker jag är viktigt, det är viktigt att ha en åsikt, sen skulle jag önska att alla är moderater, men hellre att folk röstar på sossarna än att de inte vet någonting alls. Förstår du hur jag menar? :) Synd att inte vi får rösta, vi missar det precis.. får vänta 4 år -.-

Hoppas du får en grymt bra fredagskväll!


Kom ihåg


Trackback