slide show

MASQUERADE TOUR

BÄSTA DAGEN I MITT LIV! Ahh, kom hem för en stund sen, är så himla lycklig. Den bästa känslan i världen är när man står och hoppar och sjunger med i låtarna som ens favorit sjunger. Det kallar jag lycka. ♥

Berättar ALLT om en liten stund, säger bara att jag och Josefin stod längst fram hela tiden, underbara 12 låtar. Dock var det ingen signering efter, vilket jag blev riktigt besviken över! Så jag kunde alltså inte ge min present till Eric. Fast har man världens bästa mamma så har man, hon ska skjutsa mig och Josefin till Kstad imorgon där Eric ska va så jag får träffa han imorgon IGEN :D :D :D Då är det signering och han ska få min present. I love my mami!

Ni får se bilder och allt snart, jag lovar. Har bara en sån migrän just nu, huvudet håller på att sprängas. Ska vila lite så hörs vi igen.


Masquerade tour var bäst! Inte min bild dock :p



Kommentarer
» Cissi

Hoppas du får en trevlig kväll! =)

» safa

Sv: jooodå den är jätte god :D

Hade ni stannat tills han åkte så signerade han typ någras :) jag fick hans autograf + hans svettiga handduk. :)

» R

Hade du en spännande dag idag? Vad blev det för outfit?

Sv: Tack för att du håller tummarna för mig gumman :) det betyder jättemycket. Men nu mår jag faktiskt mycket bättre, har haft en underbar dag.



Kram

» Sarah

Han är SNYGG! :D

sv: det är bara bra med mig med! :)

jo, jag gillar väl erik saade ganska mycket! han är söt ^^ hihi

förstår att du också gör det, fast mer än mig? ;)

kram

det kom en kille och sa att om vi ville ha en autograf skulle vi komma till k-stad i morron men vi stog ändå kvar sen kom han efter typ 10 minuter och skrev till oss <3

anonym: åh, lyx! synd att vi inte stannade men de sa faktiskt att man absolut inte skulle få autograf ;o blev lite besviken där hehe..

» Kicki

Var det trevlig då?

Igår höll man mest på i källaren.. :)


Kom ihåg






Trackback