Läkaren i Kstad..

Fångarna på fortet var bäst! Såg ni det? Jag har dock fortfarande inte gjort mina läxor, illa.. Ska snabbt läsa igenom samhälle nu och göra de sista historia frågorna. Sen ska jag nog sova, imorgon blir det läkaren i Kristianstad. Buhu! Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!!!

Ska försöka att inte tänka på det mer nu och förhoppningsvis vakna upp på lite bättre humör imorgon. Missar en viktig matte B genomgång, inte bra! Sen börjar jag inte förens 12.30 så det kanske blir att luncha någonstans i Kristianstad med mamma innan hon skjutsar mig till skolan.

Ha en fin kväll så hörs vi imorgon :)


Är så nervös inför läkarbesöket, sjukhus suger! Jag mår illa bara jag går in i ett sjukhus, träffa diabetessköterskan, läkaren, få reda på blodprovresultaten. Snälla vill någon byta med mig?!Kommentarer

Jo jag hejade på världens starkaste man laget så visst ;)

Själv då?Jo gör du det.. skulle vara kul att se lite :)

Jag såg fångarna på fortet! Lite tråkiga lag..min syster har också diabetes, så jag vet hur det är. Hoppas allt går bra!

jo, det är bra med mig - är tillbaka på bloggen!! hur är de själv?

sv; Hihi ja, riktigt roligt! :D Söt blogg!

» S.

Hoppas att det går bra på sjukhuset.

Nu är det dags för gissa kändisen i bloggen! Några av dem som svarar rätt kommer bli länkade! Är du en av dom? Kika in och gissa! :)[eftersom du varit med och gissat kändisen förut tänkte jag att du ville vara med igen, annars ber jag om ursäkt för denna kommentar]

Kommer gå bra ska du se!Superfin i håret!!

Du ska se att det går bra hos läkaren!

Själv ska jag på cellprovstagning på torsdag som jag bävar inför!

Nu är veckans blogg topp 10 avgjord.Kolla om din blogg finns med på listan och anmäl dig till denna veckans topplista!http://twilighteclipse.blogg.se

» Robin

Missa Fångarna på fortet :O Hoppas det gick bra hos läkarn iaf :/Tack :) Jobbar som vakt för Liseberg :)

Hej på dig!!

Först när jag läste hur dåligt du mår av att gå till läkaren tänkte jag föreslå att jag kunde gå med dig...om du ville ha stöd...sedan såg jag att din mamma skulle med PLUS att jag såg detta inlägget först idag.....då du säkert redan har varit hos läkaren.

Hur gick det?Jag tycker verkligen du är vacker....Tänkte skriva varför jag tycker du är vacker, men efter att jag började med det kände jag hur det mer och mer blev lite av ett kärleksbrev...så jag tog bort det.

Vill du veta varför jag tycker du är vacker, så berättar jag det gärna, det är du värd.

Jag vill bara inte att du ska ta det på fel sätt.Men jag kan ju säga som så, att jag tycker du har härligt vackra ögon med en värme som gör att man bara vill krama dig....Kanske skrev för mycket bara där, men men,..

Jag får sitta och hålla tummarna ihopp om att du tog det på rätt sätt.

....tror jag att du gjorde...Vad har du för musiksmak då?

Är du en allätare, som gillar ballader och lite mjukrock mer än det hårda?Ha det bra!!!

Kram!

fin bild på dig :)

» julia

svar: tack så mycket :)

gjort idag då?

» m

svar: har lagt till dej i mina länkar nu så jah hittar dej lättare =) kram <3

» M I A

Sv: Ja visst ser det gott ut, hihi?:)Ska du få reda på om du har diabetes?:(

Hihi vad söt :)


Kom ihåg


Trackback